KATASTROFA ZA PARTIZAN I GROBARE: UEFA nemilosrdna, kazna je brutalna, a može da bude još gora!
Foto: Beta/Ana Slović

ne piše se dobro

KATASTROFA ZA PARTIZAN I GROBARE: UEFA nemilosrdna, kazna je brutalna, a može da bude još gora!

Crno-beli se suočavaju se teškim posledicama za ponašanje svojih navijača na utakmicama u Humskoj

Objavljeno: 08:49h

Nimalo dobro se ne piše Partizanu i njegovim navijačima, ako se ozvaniči predlog kazne koju je donela Disciplinska komisija UEFA!

Zbog onoga što se dešavalo na utakmici protiv Budućnosti u Humskoj od Disciplinske komisije "evropske kuće fudbala" stigao je predlog da crno-beli prvi naredni meč u Evropi igraju pred praznim tribinama i uz to plate kaznu od 100.000 evra.

foto: Saša Pavlić Koky

Ovo još nije zvanična odluka već predložena kazna, a iz Humske su se žalili čim su čuli kako bi mogli da budu kažnjeni i kakav bi udarac mogli da pretrpe.

Kako navodi "Žurnal", grehovi koji se stavljaju na dušu šampionu Srbije jeste skandiranje Ratku Mladiću i vojvodi Momčilu Đujiću, potom vređanje gostujućih uz pominjanje "šiptara".

Takođe su iz Niona zatražili od kluba iz Humske i pojašnjenje oko koreografije koju su Grobari imali na početku meča, kao i ko je serdar Janko Vukotić, čiji je lik bio na njoj uz kralja Petra I.

Ipak, ako njihova žalba ne uspe, suočavaju se sa time da već u odlučujućem meču kod kuće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer sada već malo ko pominje čudo u Atini, igraju pred praznim tribinama.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

I to nije sve, jer će tek doći na red ponašanje navijača i propusti u organizaciji sa meča protiv Olimpijakosa u Humskoj, a i tu UEFA ima svašta da stavi na teret srpskom prvaku - od gađanja topovskim udarom Marka Marina, preko zastave "duginih boja" sa grbovima Olimpijakosa i Crvene zvezde, gađanja igrača Olimpijakosa kod tunela, do zakrčenosti stepeništa na prolazima...

BONUS VIDEO: Navijači Milana posle utakmice Krajova-Milan

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.