KAKAV TRANSFER! On je najplaćeniji srpski fudbaler svih vremena! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

SVE NAJBOLJE

KAKAV TRANSFER! On je najplaćeniji srpski fudbaler svih vremena! (VIDEO)

Britanski sportski sajt piše da su poslednjih dana otklonjene sve, pa i najmanje prepreke na putu realizacije toliko čekanog transfera

Objavljeno: 13:41h

Nemanja Matić je dogovorio sve uslove za prelazak u Mančester Junajted, ali se ti uslovi još drže u tajnosti, saznaje Skaj Sports.

Saša Đorđević potpuno iskreno: Jokić je pogrešio! Kako ja nekom ko je otkazao da dam Teodosićev dres?! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je izvesno jeste da će Nemanja Matić u narednim danima gotovo sigurno postati najplaćeniji srpski fudbaler svih vremena.

Mada se i iznos obeštećenja još ne otkriva, poslednje informacije govore da bi Čelsi mogao da prihoduje 45 miliona evra.

foto: Profimedia

Britanski sportski sajt piše da su poslednjih dana otklonjene sve, pa i najmanje prepreke na putu realizacije toliko čekanog transfera. Čelsijev menadžer Antonio Konte, a posebno vlasnik engleskog šampiona Roman Abramovič bili su ljuti na Mančester junajted i Žozea Murinja što su im ukrali Romelua Lukakua ispred nosa, zbog čega je Rus prvobitno stavio veto na Matićev transfer u Junajted.

Zbog toga je praktično sve do ovoga trenutka Juventus bio prvi kandidat za Matićev potpis. Međutim, stvari su se drastično promenile poslednjih dana, zbog čega je posao završen na zadovoljstvo sve tri strane.

Spektakl u Majamiju! Barsa savladala Real i osvojila Internacionalni kup šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Nemanja Matić je dobio Konteovu dozvolu da preskoči predsezonsku turneju po Dalekom Istoku kako bi dogovorio transfer i pronašao novi klub.

Zvanični prelazak u Mančester junajted i medicinski pregledi u novom klubu trebalo bi da budu obavljeni u roku od par dana.

(Espreso.co.rs/Mocart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.