Veliki čovek - Stevan Jovetić! Spasao karijeru igraču koga nije ni upoznao!

Ogromno srce Crnogorca

Veliki čovek - Stevan Jovetić! Spasao karijeru igraču koga nije ni upoznao!

Budućnost nije imala novca da plati operaciju svom fudbaleru i tada je na scenu stupio napadač Intera koji je sve troškove preuzeo na sebe
Objavljeno:

Veliki je čovek Stevan Jovetić. Milivoje Raičević će do kraja života biti zahvalan crnogorskom reprezentativcu koji mu je spasao karijeru, iako ga u životu nije upoznao. Fudbaler Budućnosti je doživeo najgoru povredu koji jedan igrač može da doživi - pokidao je prednji ukršteni ligament kolena. Međutim, problem je nastao kada njegov klub nije imao sredstava da mu plati operaciju i lečenje i njegova karijera je dovedena u pitanje.

Tada je na scenu stupio Jovetić koji je preuzeo na sebe sve troškove lečenja i zakazao preglede kod eminentnog hirurga iz Augzburga specijalizovanog za ovakve povrede kod koga je i on boravio kada je 2010. godine doživeo istu povredu. - Zakazao mi je pregled u Agzburgu kod istog doktora kod koga je bio i on, a osim toga, platio je operaciju i sve troškove lečenja u Srbiji. Obećavam da ću se vratiti još bolji i sve golove posvetiti njemu. Moj klub nije imao novca da mi plati lečenje u inostranstvu, jer su mi doktori promašili dijagnozu, a onda se javio Stevan i ponudio mi pomoć - izjavio je Raičević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.