ZVEZDA MU JE SVE: Poručio je Delijama da je njen ratnik i da će otići samo pod jednim uslovom! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

posvećen samo njoj

ZVEZDA MU JE SVE: Poručio je Delijama da je njen ratnik i da će otići samo pod jednim uslovom! (VIDEO)

Mora da bude ispunjen jedan uslov da bi on otišao sa Marakane

Objavljeno:

Mičel Donald je na startu nove sezone ponovo podsetio navijače Crvene zvezde na svoje igre u prvoj godini boravka na Marakani i obrisao loša izdanja od prošle godine.

Uz to je ispisao i istoriju kluba kao prvi stranac kapiten u takmičarskim utakmicama, predvodeći sa trakom oko ruke crveno-bele u duelu sa Spartom iz Praga.

foto: Beta/Predrag Milosavljević

Mnogo se pisalo o njegovom odlasku ovog leta sa Marakane, pominjali su se i neki klubovi, a nije tajna da zvezdaši od svih stranaca najmanje žele da on napusti klub.

Upravo o tome je između ostalog i govorio u intervjuu za "Blic", gde je primirio Delije rekavši da bi pod samo jednim uslovom otišao.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Kao što svi znaju, na svakom meču se trudim da dam maksimum. Želim da budem još bolji fudbaler i da ne razmišljam o prošloj sezoni u kojoj sam imao neke loše partije. Verujem da ću nastaviti u ovom ritmu. Ne treba pričati o tome. U Zvezdi sam, ona mi je jako bitna i 100 odsto sam joj posvećen. Ako budem i napuštao crveno-bele, biće to samo zbog nekog većeg kluba. Srećan sam, imam ugovor na još godinu dana - rekao je Donald.

Holanđanin je istakao i da veruje da srpski tim može do grupne faze Lige Evrope, ali i da mu nije bilo ni na kraj pameti da će jednog dana biti kapiten najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Da budem iskren, kada sam dolazio u klub, nisam očekivao da bih mogao da postanem kapiten. Samo sam razmišljao o tome kako da beležimo što bolje rezultate, da se borimo na terenu i žrtvujemo jedni za druge.

BONUS VIDEO: Donald posle Sparte

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.