NIKAD VAS NEĆU ZABORAVITI! Neca Mihajlović se emotivnom porukom oprostio od saigrača, ali imao je šta da poruči i Grobarima! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

LEPE REČI NA ODLASKU

NIKAD VAS NEĆU ZABORAVITI! Neca Mihajlović se emotivnom porukom oprostio od saigrača, ali imao je šta da poruči i Grobarima! (FOTO)

On se zahvalio navijačima na podršci, odnosno poželeo sreću doskorašnjim saigračima

Objavljeno:

Nemanja Mihajlović posle godinu i po dana više nije igrač Partizana, pošto je obukao dres Herenvena i doneo klubu 1.700.000 evra na ime obeštećenja (taman da se otplati Suma).

Krilni fudbaler se emotivnom porukom oprostio od saigrača sa kojima je u prethodnom periodu osvojio prvenstvo Srbije i dva nacionalna kupa.

SVIREPIJE GAŽENJE NISMO VIDELI: 10 huligana na samog navijača PAOK-a, šutirali ga u glavu do besvesti! (VIDEO)

- Od danas nisam više zvanično igrač Partizana. Završena je sva papirologija, lekarski pregledi, konferencija za štampu. Sutra sam već sa novim timom u Austriji. Ali, navijaću za vas svim srcem i neću nikad zaboraviti ono što ste mi pružili. Posebno želim da se zahvalim saigračima među kojima sam stekao velike prijatelje - napisao je Mihajlović u poruci.

foto: Saša Pavlić Koky

On se zahvalio i navijačima na podršci, odnosno poželeo sreću doskorašnjim saigračima.

NE DA SU BRAĆA, NEGO BRAĆA ROĐENA! Navijači Sparte imaju svoju verziju pesme Kosovo je Srbija! Melodija lomi (VIDEO)

- Bez obzira i na za mene nekada teške fudbalske dane, na Teleoptik sam uvek išao nasmejan. Saša je uvek dizao atmosferu, smejao se, podržavao nas, ali i kritikovao. Držali smo se zajedno i zato smo osvojili duplu krunu. Ali naš život je takav, moramo dalje.. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz nas! Želim vam svima puno sreće i sa vama sam svake srede i petka. Znam momci da to možete! Nemanja Mihajlović.

BONUS VIDEO: Česi pevaju svoju verziju pesme "Kosovo je Srbija"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.