Naježio sam se zbog Delija! Borjan otkrio i šta mu je supruga rekla pre debija za Zvezdu! (VIDEO)
Foto: Espreso

pucao od zadovoljstva

Naježio sam se zbog Delija! Borjan otkrio i šta mu je supruga rekla pre debija za Zvezdu! (VIDEO)

Pun utisaka je bio reprezentativac Kanade posle debija u crveno-belom dresu

Objavljeno: 14:32h

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali fenomenalan prvi meč sa Spartom iz Praga i posle pobede od 2:0 nalaze se na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Meč sa češkom ekipom je bio i debi za Milana Borjana koji je rekao da se fenomenalno osetio i da mu je drago što su mu navijači aplaudirali, ali i da se naježio kada je čuo huk sa tribina.

VELIKA, VELIKA BARSA! Katalonci na čelu sa Mesijem poslali poklon teško bolesnom dečaku iz Leskovca, dok Srbija okreće glavu od njega! (FOTO)

- Nestvaran osećaj, sav sam se naježio kad sam izašao na teren, ne mogu da vam opišem taj osećaj, ceo stadion da peva, drugačiji je osećaj kada igraš za ovaj klub nego protiv njega. Moji utisci su pozitivni, želim da se zahvalim navijačima što su me tako dočekali, što su mi aplaudirali. Drago mi je što smo pobedili i nismo primili gol. Cela ekipa je odigrala dobro, zavhalan sam njima što nisam imao previše posla - rekao je reprezentativac Kanade.

On se osvrnuo i na svoj nastup na Marakani...

NE JEDAN, VEĆ DVOJICA! Dva Zvezdina igrača povela navijanje posle Sparte, Sever upao u TRANS! (VIDEO)

- Još nekoliko treninga da se uigramo i da se uhvati samopuzdanje. Ne mogu da kažem da je Sparta bila lakši trening, morao sam da budem skoncentrisan na nivou svih 90 minuta. Bilo je par gresaka, u ispucavanju, ali treba još vremena da se upoznam sa ekipom - rekao je Borjan.

OBRAČUN U BEOGRADU: Upucan vođa Delija, jedan od najpoznatijih likova na Severu!

Borjan je pričao i o svojoj supruzi Snežani.

- Moja supruga je meni najveća podrška, poželela mi je sreću. Ona mi daje maksimalnu podršku u svim segmentima života. Da li igrali sa Spartom ili sa bilo kojim drugim klubom - rekao je Borjan.

KO JE RANJENI VOĐA DELIJA? Osuđen za prodaju droge u školskom dvorištu, već jednom ranjavan, proteran s Kipra, napadao Lukića... (FOTO)

(V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.