Evropski velikan decenijama juri titulu i sada je našao šraf koji mu nedostaje - Ljubomira Fejsu!
Foto: Reuters

Pred transferom karijere

Evropski velikan decenijama juri titulu i sada je našao šraf koji mu nedostaje - Ljubomira Fejsu!

Srpskom reprezentativcu se ovog leta gotovo sigurno smeši transfer sa "La Luša"

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa postao je svojevrstan fenomen evropskog fudbala kao fudbaler koji 10 godina zaredom osvaja šampionske titule.

Sa druge strane Totenhem svake godine pravi ekstra ekipu, ali nikako da dođe do toliko željenog šampionskog trofeja u Premijer ligi, pa deluje logično što im je u planove upao Srbin.

Naravno, nije to što je Fejsa bio srećna amajlija Partizanu, Olimpijakosu i Benfiki, glavni razlog zašto je Maurisio Poketino pikirao iskusnog vezistu, već i njegovi fudbalski kvaliteti.

foto: Reuters

Nakon što je "pevcima" odbijena ponuda od 20 miliona evra za Andrea Silvu iz Sportinga, oni su interesovanje prebacili samo na drugu stranu Lisabona, i kao jedno od primamljivih rešenja pronašli na "Lušu".

Srpski vezista je za četiri godine koliko je već među "orlovima" osvojio isto toliko titula uz dva nacionalna kupa, dva Liga kupa i igrao finale Lige Evrope, a postao je jedan od glavnih igrača u timu, iako je imao i velikih problema sa povredama.

foto: Reuters

Međutim, kad god je bio zdrav bio je u startnoj postavi obavljao svoje zadatke besprekorno.

Nedavno je interesovanje za njega pokazao i Lacio, ali Benfika nije želela ni da čuje za ponudu manju od 25 miliona evra.

S obzirom na to da se šampion Portugalije trenutno nalazi u Engleskoj na pripremama i da im se Fejsa nedavno priključio to bi moglo da ubrza pregovore oko eventualnog transfera na "Vajt Hart Lejn".

BONUS VIDEO: Marko Marin izjava posle meča Partizan - Olimpijakos

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.