Ni sami Česi ne znaju u kojem će sastavu Sparta da istrči na Marakanu! (FOTO)
Foto: Reuters

dileme, dileme...

Ni sami Česi ne znaju u kojem će sastavu Sparta da istrči na Marakanu! (FOTO)

Kad su natovarili tolike igrače

Objavljeno:

Posle šest pripremnih mečeva, ali i 11 novih igrača, praška Sparta stiže u Beograd na prvi takmičarski meč u sezoni sa prilično neuigranim sastavom.

Češki mediji ističu da će trener Andrea Stramaćoni igrati u sistemu 4-4-2, ali da ima tri dileme oko startne postave, a pritom je pitanje hoće li moći da računa na Mavubu i Manđaka koji imaju po nekoliko treninga.

Tri dileme su vezane za poziciju golmana, desnog beka i krila. Tomaš Koubek je bio standardan golman, ali je na generalnoj probi branio Slovak, novajlija Martin Dubravka. Na desnom beku dilema je Zahustel ili Karavaev, dok je na krilu Vaclav Kadlec pružao manje od Srđana Plavšića.

foto: Reuters

Tomaš Rosicki je nespreman za takmičarske mečeve, Ben Haim, Kosta, Hovorka i Nestor su povređeni, a opet Stramaćoni ima na raspolaganju gotovo 30 igrača.

S obzirom na generalku, mediji predviđaju da bi tim za prvi meč na "Marakani" mogao da izgleda ovako: Dubravka (Koubek) - Zahustel (Karavaev), Štetina, Kaja, Vatajelu - Kadlec (Plavšić), Saček, Fridek, Šural - Lafata, Janko.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.