BRUTALNO! UEFA će drakonski kazniti Partizan zbog ispada Grobara na meču sa Olimpijakosom! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEMAJU MILOSTI

BRUTALNO! UEFA će drakonski kazniti Partizan zbog ispada Grobara na meču sa Olimpijakosom! (FOTO)

incidenata oko stadiona, iako se o njima mnogo pričalo, na sreću nije bilo, ali u beležnici delegata iz Irske Denisa Kruza naći će se sve i svašta

Objavljeno: 21:55h

UEFA se sprema da isprazni kasu Partizana i da možda čak stavi katanac na stadion u Humskoj!

Prema saznanjima "Novosti", crno-beli će biti na tapetu disciplinske komisije evropske kuće fudbala zbog nekoliko grubih propusta u organizaciji meča sa Olimpijakosom.

TINJA SUKOB U SVLAČIONICI PARTIZANA: Saigrači ne podnose Leonarda!

Crno-beli mogu da očekuju jednu manje lošu i dve baš loše vesti. Prvo ona manje loša: uslediće kazna između 30.000 i 40.000 evra. A sada dve loše: zatvaranje jedne od tribina u Humskoj 1, a možda i zaključavanje kompletnog stadiona na minimum jednoj od sledećih utakmica.

ŠTA ĆE PARTIZANU SUMA? Plaćen tolike pare, a ne može da odigra ni 10 minuta?! Pa, što je onda uopšte i doveden?! (FOTO) (VIDEO)

Incidenata oko stadiona, iako se o njima mnogo pričalo, na sreću nije bilo, ali u beležnici delegata iz Irske Denisa Kruza naći će se sve i svašta:

o Zakrčena stepeništa na istočnoj i zapadnoj tribini i nedostatak elektronskih brojača gledalaca na svim ulazima, što je kategorija umereno težeg prekršaja.

VRATIĆU SE JOŠ JAČI: Đoković doneo odluku da završi sezonu! (VIDEO)

o Topovski udar blizu gostujućeg fudbalera Marka Marina kod izvođenja kornera tokom prvog poluvremena: kategorija prekršaja sa nultom tolerancijom u UEFA.

foto: EPA/Srđan Suki

o Gađanje plastičnom flašom sa istočne tribine (ovde je olakšavajuća okolnost to što nije bila staklena) gostujućeg igrača na izlasku sa terena po završetku prvog poluvremena: prekršaj sa nultom tolerancijom.

o Upaljene dve baklje na južnoj tribini tokom drugog poluvremena. Podsetimo, Glazgov rendžers je pre dve nedelje zbog ubačenog zgužvanog papirića na teren morao da plati kaznu od 7.000 evra.

Novaku sledi veliki pad: Evo koliko poena će izgubiti i na koje mesto ATP liste će pasti! (FOTO)

o Zastava "duginih boja", zaštitni znak LGBT populacije, sa grbovima Zvezde i Olimpijakosa viđena je na južnoj trbini. Ovo se smatra provokacijom koja se dovodi u vezu sa vređanjem na rasnoj, verskoj ili seksualnoj osnovi. Kod UEFA takođe - nulta tolerancija.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.