Leonardova žena nije htela saudijske milione, pa je princ odustao od Brazilca! Ipak, nova ponuda je stigla u Humsku!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

gde nastavlja karijeru

Leonardova žena nije htela saudijske milione, pa je princ odustao od Brazilca! Ipak, nova ponuda je stigla u Humsku!

Dva arapska kluba su navodno odustala, ali se pojavio treći

Objavljeno:

Partizanov put ka Ligi šampiona će se po svemu sudeći završiti u trećem kolu, posle poraza od Olimpijakosa 3:1 na domaćem terenu, a to najverovatnije znači i sigurnu prodaju problematičnog Leonarda.

Brazilski vezista je više puta iskazivao nezadovoljstvo što još nije prodat, a posle rezultata u utorak uveče, ne deluje kao ni potrebno da se zadržava, pa zato u Humskoj sada mnogo intenzivnije razmišljaju o njegovoj prodaji i kako što više novca da zarade.

foto: EPA/Srđan Šuki

U međuvremenu, pojavilo se pitanje kome prodati Brazilca, jer se u sredu pojavila vest da je Al Ali iz Saudijske Arabije odustao od njegove kupovine.

Iako je sam saudijski princ Kalid bin Abdulah bin Abdulaziz Al Saud bio spreman iz sopstvenog džepa da finansira kupovinu Leonarda i navodno ponudio 6 miliona evra za njega, izgleda da je klub iz Džede odustao.

foto: Beta/Predrag Milosavljević

To možda i nije loša vest za njega, jer njegova supruga nije bila baš spremna da se seli u Saudijski Arabiju, iako je ponuđena godišnja plata bila 2.200.000 evra.

Međutim, problem bi mogao da bude drugi klub koji je takođe bio zainteresovan za njega, a sa bliskog istoka je. Reč je o Al Aliju iz UAE koji trenira Zoran Mamić i koji je u jednom trenutku delovao kao najozbiljniji kupac za njega.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Ali je hrvatski trener i brat Zdravka Mamića ipak odlučio da rehabilituje Brazilca iz sopstvenih redova Duglasa Matosa i onda mu Leonardo ne treba.

Tako je sada u prvi plan isplivao treći arapski klub - Al Nasr iz Dubaija čije je kormilo preuzeo Ćezare Prandeli. Oni su navodno poslali ponudu Partizanu, ali je manja od one prvobitne koju su imali od Al Alija.

Kome će se carstvu privoleti čelni ljudi srpskog šampiona i Brazilac, videćemo narednih dana, ali gotovo je sigurno da će on već posle revanša da pakuje kofere.

BONUS VIDEO: Tavamba posle poraza Partizana od Olimpijakosa

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.