Zvezda ima 2 plana kako da isplati milion evra Druliću! S jednim bi se Delije možda i složile, ali sa drugim teško!
Foto: Nebojša Mandić

ali čeka se kraj kvalifikacija

Zvezda ima 2 plana kako da isplati milion evra Druliću! S jednim bi se Delije možda i složile, ali sa drugim teško!

U obe situacije reč je o prodaji igrača, ali samo je pitanje kojih

Objavljeno:

Crvena zvezda se neočekivano našla u velikom problemu, nakon što je u ponedeljak doneta pravosnažna presuda da klub mora do novembra da isplati milion evra bivšem igraču Goranu Druliću.

Drulić koji je s kraja prošlog i početkom ovog veka bio član crveno-belih prešao je u Saragosu 2001. godine za 25 miliona maraka, a od te cifre igrač je trebalo da dobije milion maraka.

foto: Dado Đilas

Međutim, njemu taj novac nikada nije isplaćen zbog čega je 2008. godine tužio crveno-bele redovnom sudu i dobio je spor, pa sada klub iz Ljutice Bogdana mora da mu isplati milion evra zbog zakonskih kamata, a rok za isplatu je novembar.

Čelni ljudi vicešampiona Srbije su prethodnih dana smislili plan kako da isplate dug bivšem igraču, a to je prodaja stranaca, onih neplaniranih.

foto: Dado Đilas

Kako se saznaje, pored Džona Ruiza koji je svakako bio predviđen za prodaju ovog leta, u Zvezdi planiraju da prodaju ili Gelora Kangu ili Mičela Donalda, koje su želeli da zadrže, ali nažalost zbog novonastale situacije moraju da promene planove.

Na Marakani smatraju da bi za Ruiza i Kangu ili Donalda mogli da uzmu od milion do milion i po evra i tako isplate Druliću dug.

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, plan je da ne budu prodati pre kraja evropskih kvalifikacija, jer u Evropi mogu da igraju svi stranci, dok u Superligi Srbije samo po 8 stranih igrača može da bude u timu.

BONUS VIDEO: Delije imaju poruku za Čehe i Spartu Prag

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.