GNEVNI CRNO-BELI: Sudija je navijao za Olimpijakos! Evo i dokaza za to! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

možda upute žalbu

GNEVNI CRNO-BELI: Sudija je navijao za Olimpijakos! Evo i dokaza za to! (VIDEO)

Predsednik crno-belih smatra da je arbitar tokom čitavog meča sudio na štetu njegovog tima

Objavljeno: 09:36h

Grmeli su iz Partizana posle utakmice protiv Olimpijakosa da ih je italijanski arbitar Davide Masa oštetio tokom meča u minimum jednoj situaciji.

Osim Leandrea Tavambe, takvo mišljenje je imao i predsednik crno-belih Milorad Vučelić, koji je rekao posle meča da je bilo očigledno da Italijan favorizuje grčkog šampiona.

foto: Marina Lopičić

- Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao meču - rekao je Vučelić za "Žurnal" i najavio da bi srpski šampion mogao da se žali UEFA.

- Možemo da se žalimo... Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala. Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno - poručio je Vučelić.

foto: Dragana Udovičić

U međuvremenu Partizan TV je objavio snimak jedne sporne situacije kada je Leonardo pao u šesnaestercu Olimpijakosa iz drugog ugla, za koju smatraju da dokazuje da su oštećeni.

BONUS VIDEO: Tavamba posle poraza Partizana od Olimpijakosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.