SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Partizan izdao hitno saopštenje: Navijači Olimpijakosa su došli, Delije im kupile karte za utakmicu!
Foto: Saša Pavlić Koky/AP

čeka li nas pakao?

SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Partizan izdao hitno saopštenje: Navijači Olimpijakosa su došli, Delije im kupile karte za utakmicu!

Crno-beli se obratili javnosti povodom saznanja do kojih su došli

Objavljeno: 13:42h

Očekuju li nas to neredi i haos na utakmici između Partizana i Olimpijakosa koja se igra od 20.45 u Humskoj?

Iako je UEFA zabranila dolazak gostujućih navijača i organizovano vođenje na ova dva meča, iz Humske je stiglo hitno saopštenje povodom toga.

Kako navodi šampion Srbije, navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde su uspeli da dođu do karata za utakmicu i dolaze na stadion.

foto: Profimedia

- FK Partizan ovim putem obaveštava javnost da ima saznanja da je uprkos dogovoru FK Partizan i FK Olimpijakos, postignutim pod okriljem UEFA koji se tiče neprisustvovanja gostujućih navijača na utakmicama u Beogradu i Atini, određeni broj pristalica FK Olimpijakos prisutan u Beogradu. Takođe, postoje informacije da su određene pristalice FK Crvena Zvezda došle u posed ulaznica za večerašnju utakmicu i da imaju nameru zajedno sa grupom pristalica FK Olimpijakos, a uprkos zvaničnim stavovima oba kluba i zabrani UEFA, prisustvuju večerašnjoj utakmici.

- FK Partizan obaveštava javnost da pristalicama FK Olimpijakos i FK Crvena Zvezda neće biti dozvoljen ulaz na stadion Partizana. Ova odluka je doneta jedino u cilju sprečavanja gotovo sigurnih sukoba koji bi nastali na stadionu. Izvesnost sukoba postoji zbog činjenice da su navijači FK Partizan kupovali ulaznice za sve sektore na stadionu, uključujući i sektor uobičajeno predviđen za gostujuće navijače, što je u skladu sa dogovorom sa UEFA, o neprisustvovanju gostujućih navijača na obe utakmice.

foto: Dado Đilas

- FK Partizan će licima kojima neće biti dozvoljen ulaz na stadion, u skladu sa gore navedenom odlukom, a koja imaju uredno kupljenu ulaznicu, refundirati novac.

Posebno ističemo da je jedini motiv donošenja ove odluke isključivo potpuna bezbednost gledalaca i učesnika, te odigravanje večerašnje utakmice u isključivo sportskim i regularnim uslovima.

Uvereni smo da će pripadnici MUPa Srbije preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti i tako uspeti da sprovedu u delo odluku FK Partizan koja je doneta po preporuci UEFA i dogovoru oba kluba - navodi se u saopštenju Partizana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.