KONAČNO: Oglasio se Leonardo i otkrio da li igra protiv Olimpijakosa!
Foto: Dado Đilas

"NISAM JA G****"

KONAČNO: Oglasio se Leonardo i otkrio da li igra protiv Olimpijakosa!

Bilo je krajnje vreme da i sam igrač kaže poneku reč o svom statusu, a učinio je to u razgovoru za novinara Novosti

Objavljeno:

Odgovor na pitanje da li će Leonardo igrati sa Olimpijakosom "Novosti" su potražile direktno od igrača, koji je pristao na razgovor, ali je merio svaku rečenicu i trudio se da maksimalno sakrije detalje koji, hteli to u Humskoj da priznaju ili ne, remete svlačionicu.

Za Grobare je najvažnije ono što je rekao na kraju - da želi da odigra utakmicu u utorak za tim i navijače.

- Situacija je veoma komplikovana, možda je za sve u ovom trenutku najbolje da ne iznosim detalje. Ljudi, pred nama su dve najvažnije utakmice u sezoni, nije momenat da se bavimo mojim statusom, problemima koje imam s klubom. Navijači Partizana žele radost, to je ono što moramo da im priuštimo - jasan je Brazilac.

IMA LI KRAJA LUDILU U HUMSKOJ? Nismo dugo čekali, novi preokret u slučaju Leonardo! (FOTO)

I pored toga što njegove reči zvuče kao prijatna muzika za uši navijača, jasno je da sve ipak ne funkcioniše tako jednostavno, kao i da Partizan sa Leonardom u startnoj postavi i bez njega nije isti tim.

foto: Saša Pavlić Koky

- Mislim da klub taj problem ne može da reši. Da se ne lažemo, generalno je situacija takva u fudbalu da svako gleda svoje interese, da ne kažem neku težu reč.

Zašto nije igrao sa Mačvom?

- Osetio sam bol u primicaču i to je sve. I dalje imam mali bol, ali sam jutros trenirao i siguran sam da ću poslednji trening pred utakmicu sa Olimpijakosom uspeti da odradim s maksimalnim intenzitetom - istakao je u razgovoru sa Novostima.

KO SU OVI LJUDI? U subotu navijali za Partizan u Humskoj, u nedelju za Zvezdu na Marakani! (FOTO)

Ono što u ovom trenutku navijače srpskog šampiona najviše interesuje je da li Leonardo želi da bude deo tima u utorak uveče.

foto: Beta/Saša Đorđević

- Čoveče, pa to se ne dovodi u pitanje. Naravno da to želim, razgovaraću sa trenerom, verujem da će sve biti u redu. Ja volim fudbal, on mi je sve u životu.

Na kraju je Leonardo zastao, kao da je pokušao da otvori Pandorinu kutiju, a onda sam sebe brzo utišao i poručio navijačima da ne brinu pred duel s grčkim prvakom.

Olimpijakos se opasno pojačava pred Partizan! I to čovekom koji više nego išta želi da izbaci crno-bele iz LŠ! (FOTO) (VIDEO)

- Ne, definitivno nije momenat za priču o mom statusu i odnosu sa klubom. Olimpijakos nas čeka, to je jedino važno. Želeo bih da navijači znaju da nisam "g....", negativac i loš čovek kakvim me predstavljaju. Više od svega želim da igram protiv Olimpijakosa, samo zbog tima i naših navijača - zaključio je gotovo drhtavim glasom buntovni Brazilac.

BONUS VIDEO: Maleni Kinezi pevaju Partizanove pesme u Humskoj

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.