Olimpijakos se opasno pojačava pred Partizan! I to čovekom koji više nego išta želi da izbaci crno-bele iz LŠ! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTS

SJAJAN POSAO...

Olimpijakos se opasno pojačava pred Partizan! I to čovekom koji više nego išta želi da izbaci crno-bele iz LŠ! (FOTO) (VIDEO)

Bio bi to dobar posao za klub iz Pireja iz dva razloga... Zbog toga što je igrač vrhunski, ali i zbog istorije koju ima sa ekipom sa Topčidera

Objavljeno:

Olimpijakos planira da se dodatno pojača "u pet do 12" pred meč sa Partizanom u Beogradu.

PARTIZANE, ZVEZDO, ŠTA ČEKATE? Najbolji strelac Evrolige se ponudio za džabe pod jednim uslovom! (FOTO) (VIDEO)

Prema informacijama koje stižu iz Grčke, velika želja trenera Besnika Hasija je Žilijem Žile, povremeni reprezentativac Belgije.

Žile trenutno nastupa za Nant, a proslavio se u Anderlehtu, gde je igrao od 2008. godine do 2016.

PUČE TIKVA PRED OLIMPIJAKOS: Potukli se Leonardo i Iliev?

Igra na poziciji centralnog veznog, ali pokriva i pozicije desnog beka i desnog krila i nema sumnje da bi njegovo iskustvo i kvalitet značilo Olimpijakosu i za duel sa crno-belima, ali i u nastavku sezone.

Ono što je posebno značajno za Grobare, Žile je već igrao protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona u čuvenom dvomeču protiv Anderlehta 2010. godine, kada su crno-beli izbacili Belgijance na penale.

ODREĐEN SUDIJA ZA PARTIZAN - OLIMPIJAKOS: Dobijao pretnje smrću, poklonio Juventusu pobedu protiv Milana u nadoknadi! (VIDEO)

I Žile je bio jedan od igrača koji je šutirao sa bele tačke, ali je za razliku od većine saigrača, savladao Radišu Ilića, koji je, sećate se, začarao mrežu, i bez odbranjenog penala "odveo" Partizan u grupnu fazu.

BONUS VIDEO: Ovacije Grobara za Sejdubu Sumu na meču sa Mačvom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.