Neca Mihajlović pred Olimpijakos: Ni ne znam ko igra za njih! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

posle pobede nad mačvom

Neca Mihajlović pred Olimpijakos: Ni ne znam ko igra za njih! (FOTO)

Mihajlović je dodao da je srećan što će stadion u utorak biti pun i da bi želeo da više publike dolazi i na utakmice u prvenstvu

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da njegova ekipa nije večeras bolje mogla da počne odbranu titule, pobedom od 6:1 protiv Mačve, i da je taj duel dobra uvertira za utakmicu protiv Olimpijakosa, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Nije moglo lepše. Ubedljiva pobeda i dobra uvertira pred važan meč protiv Olimpijakosa. Dobro smo ušli u utakmicu, a protiv Budućnosti nismo kako treba i završili smo 0:0. Danas je bilo kako treba, ostvarili smo ubedljivu pobedu, prezadovoljan sam. Nadam se da će do utorka biti još bolje - rekao je Đurđević novinarima posle utakmice.

foto: Espreso

Partizan je večeras u Beogradu pobedio Mačvu sa 6:1, u prvom kolu Super lige Srbije. Dvostruki strelac bio je Leandre Tavamba, a golove su postigli još Đurđević, Nebojša Kosović, Danilo Pantić i Nemanja Mihajlović.

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana Sejduba Suma igrao je nešto više od pola sata protiv Mačve.

- Nije imao vremena da se pokaže, treba vremena da se adaptira. Vreme je bilo teško, nije ni u treningu, ali mislim da će biti dobro pojačanje - dodao je Đurđević.

Partizan će igrati protiv Olimpijakosa, u utorak u Beogradu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a fudbaler crno-belih Bojan Ostojić rekao je da je večerašnja pobeda dobra uvertira za taj duel.

- Moramo da poštujemo sve što trener od nas traži. Ako u taj duel uđemo kao u večerašnjih prvih 15, 20 minuta, rezultat neće izostati. Verujem da možemo, jer da ne možemo ne bismo ni igrali. Oni igraju svake godine u Ligi šampiona, neće biti lako, moramo da pružimo maksimum i pred našim navijačima ostvarimo pozitivan rezultat, a to je pobeda bez primljenog gola - rekao je on.

Govoreći o duelu sa Mačvom, Ostojić je rekao da je njegova ekipa na vreme postigla golove i posle toga kontrolisala utakmicu.

Golman Partizana Filip Kljajić rekao je da je bilo očekivano da crno-beli pobede Mačvu i najavio veliku borbu protiv grčkog tima.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Ovo nam možda daje neki mali podstrek pred utakmicu u utorak. Imamo dva dana da se pripremimo, da odigramo još bolje. Znamo kvalitete Olimpijakosa, suprotstavićemo im se najbolje moguće. Svakako da bi bio veliki plus da ne primimo gol, bilo kaakv rezultat sa nulom nama ide na ruku - rekao je Kljajić.

Fudbaler srpskog šampiona Nemanja Mihajlović čestitao je Mačvi na igri jer se nije branila.

- To je jedna od retkih ekipa koja nije došla i stala pred šesnaesterac da se brani. Pokušavali su kontrama, došli su da igraju. Želim im sve najbolje u nastavku - rekao je on.

Mihajlović je naveo da će se ekipa boriti svim snagama protiv Olimpijakosa, kako bi ostvarila dobar rezultat u Beogradu.

- Kada kažete Olimpijakos znate da je to veliki klub, ali ne znam ni ko trenutno tamo igra, samo znam da su kvalitetni. Zašto Partizan ne bi odigrao dobru utakmicu i izvukao kvalitetan rezultat pred revanš? Ako želiš da uđeš u Ligu šampiona moraš da pobediš jednog velikog protivnika, ne može sve da bude na gotovo. U Evropi nema lakih protivnika. Moramo da se spremimo, da damo sve od sebe", rekao je on.

foto: Dado Đilas

Mihajlović je dodao da je srećan što će stadion u utorak biti pun i da bi želeo da više publike dolazi i na utakmice u prvenstvu.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.