Đukić pričao o Leonardu, ali je i otkrio koliko će Suma igrati protiv Olimpijakosa! (FOTO)
Foto: Fonet

nastavlja se saga...

Đukić pričao o Leonardu, ali je i otkrio koliko će Suma igrati protiv Olimpijakosa! (FOTO)

- Odličan igrač. Najbitnije je da uđe u fizičku formu, on fizički nije u top formi. Spremaćemo ga da uđe u najbolju formu

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je veoma zadovoljan posle pobede od 6:1 nad Mačvom na početku Super lige, ali je rekao da tim može da igra još bolje.

- Veoma je bitno dobro početi. Počela je liga i odbrana titule. Veoma sam zadovoljan jer je stav ekipe bio odličan i odigrao je odličnu utakmicu. Izgledalo je lako, ali nije bilo ni malo lako. Kada se dobro uđe i kad Partizan odigra angažovano, tvrdo, onda deluje lako, ali odigrali smo protiv dobrog protivnika. Najbitnije je da je tim imao dobar stav. Ovo je bitna utakmica za samopouzdanje i pripremu protiv Olimpijakosa - rekao je Đukić. Partizan je postigao šest golova, koje je dalo pet različitih strelaca. - Drago mi je zbog toga. Bitno je što su svi iz napad dali golove, bitno je da imamo mnogo igrača koji daju golove, da ih ne bude samo dvojica, nego da raspodelimo...Može i bolje od ovoga, uvek može bolje. Popravljaćemo stvari koje možemo da popravimo - rekao je Đukić. Jedna od glavnih tema bio je Brazilac Leonardo, koga nije bilo u protokolu jer se juče nije pojavio na treningu. Njegova budućnost je i dalje neizvesna, iako je Đukić jasan kad su njegove želje u pitanju. - Leonardo je naš igrač. Mi računamo na njega, samo je potrebno da on računa na nas. Nije bio u sastavu jer nije bio na treningu juče. Da li će biti u sastavu protiv Olimpijakosa? Utorak je daleko. Od mene ne zavisi ništa, od Leonarda zavisi sve. Bitni su njegova želja i htenje - rekao je Đukić. Za Partizan je debitovao novajlija Suma, najskuplje pojačanje crno-belih. - Odličan igrač. Najbitnije je da uđe u fizičku formu, on fizički nije u top formi. Spremaćemo ga da uđe u najbolju formu. Mislim da nije spreman za više od 20 minuta protiv Olimpijakosa - rekao je Đukić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Partizan je igračko ime stekao upravo u Mačvi, a novinari su ga pitali da li su mu pomešana osećanja zbog toga. - Ja sam srećan zbog Partizana. Mačva je dobra ekipa, ali njihova liga počinje od sledećeg kola. Bitno je da vrate ono što ih je krasilo: čvrsta defanziva iz koje grade sve. Dobra su ekipa, prebrodiće oni ovo - rekao je Đukić. Trener Mačve Dragan Aničić rekao je da je Partizan zasluženo pobedio, ali da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli ovako težak poraz. - Nismo se predstavili u najboljem svetlu. Iz mnogo naših početničkih grešaka su došli do visokog rezultata u prvom poluvremenu. U drugom smo počeli nešto da igramo, ali da biste se suprotstavili ekipi kakva je Partizan morate da igrate mnogo iznad svojih mogućnosti, a ne ispod. Ovim ne bih da umanjim pobedu Partizana, bili su bolji, ali mi sebi ne smemo da dozvolimo poraz sa ovoliko golova razlike. Ne bih rekao da su igrači imali tremu, ostaje nam da analiziramo zašto se ovo desilo, da ispravimo greške, da se to više ne ponavlja - rekao je Aničić.

(Espreso.co.rs/sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.