Mitar Mrkela otkrio od čega zavisi Donaldov ostanak i najavio mogućnost novih pojačanja! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SVE JE MOGUĆE

Mitar Mrkela otkrio od čega zavisi Donaldov ostanak i najavio mogućnost novih pojačanja! (FOTO)

Mičel je sve rekao, pričao sam s njim i čini mi se da bi voleo da i dalje ostane u klubu

Objavljeno:

Florijana i Irtiš su iza Crvene zvezde, novi evropski izazov, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, biće praška Sparta - 27. jula na stadionu “Rajko Mitić” i 3. avgusta u Češkoj.

Svima je jasno da trener Vladan Milojević u hodu sastavlja tim, igrači odlaze i dolaze, za duel sa Česima imaće na raspolaganju i Milana Rodića (Krila Sovjetov), Nemanju Radonjića (Čukarički) i golmana Milana Borjana (Ludogorec).

ZVANIČNO! Transfer ludnica na Marakani se nastavlja! Zvezda dovela 2 nova pojačanja!

Sa 13 novih igrača teško je napraviti tim i igru preko noći, ali rutinski prolazak u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je dobar znak za sportskog direktora Mitra Mrkelu.

- Odgovorna, disciplinovana igra, bilo je dosta dobrih detalja, iako se vidi da je ovo nov tim, nedovoljno uigran. Obezbedili smo siguran prolaz i mogu da budem zadovoljan izdanjima protiv Irtiša. Davno je prošlo vreme kad je bilo lakih rivala, meni je drago što niko u Zvezdi nije potcenio dosadašnje rivale. Kad se ovaj tim bude uigrao, a konstantno napreduje, biće i više zadovoljstva. U ovom času je bitno da je tim izbalansiran - ohrabren je sportski direktor.

foto: Nebojša Mandić

Fudbaler koji je apsolutni balans u ekipi je Mičel Donald. Holanđanin je posle prvog gola u karijeri iz slobodnog udarca doslovce rekao: “Ljudi svašta pričaju, ja sebe vidim u Zvezdi, ali ne mogu da garantujem da neću otići do 31. avgusta”.

- Mičel je sve rekao, pričao sam s njim i čini mi se da bi voleo da i dalje ostane u klubu. Ukoliko stigne ponuda koja će svima odgovorati, pustićemo ga da ode. Lično, smatram da bi bilo dobro da zadržimo Donalda jer je važan igrač i donosi kvalitet. I za ostale strance važi isto. Biće nam drago da ostanu, ali ih nećemo zadržavati ako dobiju dobre ponude. -

foto: Nebojša Mandić

Mrkeli ostaje da u narednim danima predstavi trojicu novajlija:

- Rodića smo zacrtali kao želju na početku, pojačaće konkurenciju na levom beku, a Radonjića smo doveli jer su se sada stvorili dobri uslovi za to. Znam ga odlično, verujem da će talenat konačno dokazati u našem klubu. Borjan je došao umesto Manojlovića i generalno će naredni dolasci zavisiti od odlazaka. U ovom času imamo pun roster, ali prelazni rok traje do 31. avgusta i moguće su razne promene -

U Zvezdi niko ne razmišlja o Sparti, tvrdi Mrkela:

- Radnički iz Niša je za nas sad jedini fokus. Pokazalo se u prošlim sezonama da može skupo da se plati cena opuštenosti i preskakanja prioriteta -

ONI SU PONOS SRBIJE! Ovih 13 košarkaša nije odbilo da igra za reprezentaciju Srbije! KAPA DOLE ZA NJIH! (VIDEO)

Crveno-beli u nedelju od 19.00 na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju Nišlije, ekipu sa kojom su zatvorili prošlu sezonu. Cene ulaznica su: 300 “sever”, 500 “istok” i 600 dinara “zapad”.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.