Novi Leonardovi tajni znaci na Instagramu koji najavljuju odlazak! Iliev je siguran samo u jednu stvar za Brazilca! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

šta će biti?

Novi Leonardovi tajni znaci na Instagramu koji najavljuju odlazak! Iliev je siguran samo u jednu stvar za Brazilca! (FOTO)

Opet je nestašni Brazilac svojom aktivnošću na društvenim mrežama zabrinuo navijače

Objavljeno:

Mnogo bure i mnogo reakcija svojim ponašanjem tokom ovog leta izazvao je Leonardo oko toga da li ostaje u Partizanu, ili ide i kada će da ide, odnosno bude prodat.

Crno-beli su u međuvremenu uspeli da ostvare davnašnju želju i angažuju Sejdubu Sumu, igrača sličnih karakteristika kao i Brazilac, pa su zbog toga sve češće glasine da bi problematični vezista mogao da napusti Humsku i to veoma brzo.

To se da zaključiti i na osnovu njegove aktivnosti na društvenoj mreži Instagram u četvrtak, na kojoj je često ostavljao zagonetne poruke oko svog ostanka u klubu, a nakon što je Partizan predstavio novo pojačanje.

- Moje vreme je došlo, hvala ti, Bože. Mnogo vere je bilo potrebno, ali Bog je uvek pazio na mene - napisao je Leonardo uz mali nacrtani papir koji podseća na ugovor.

foto: Printscreen/Instagram/leozim42

Takođe, vrlo brzo je zapratio i zvanični profil Al Alija iz Saudijske Arabije koji se već neko vreme pominje kako njegov potencijalni budući klub, pa su mnogi to shvatili kao poruku da odlazi.

Po tom pitanju se za "Novosti" oglasio i Ivica Iliev, koji je poručio da će Leonardo sigurno igrati u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa, a šta će biti dalje...

foto: Beta/Branislav Božić

- Leonardo je pod ugovorom sa Partizanom i mi smo ti koji odlučujemo kada će moći da nas napusti. Istina je da postoje ozbiljne ponude iz arapskog sveta, ali je isto tako jasno da će Leonardo igrati za Partizan protiv Olimpijakosa - rekao je Iliev.

BONUS VIDEO: Reakcije na stadionu u Podgorici na ulazak Danila Pantića u igru

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.