UPOZORENJE ZA ZVEZDU: UEFA kaznila Hajduk žestoko zbog "Ubij Srbina", čim se završila utakmica! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

"čestitka"

UPOZORENJE ZA ZVEZDU: UEFA kaznila Hajduk žestoko zbog "Ubij Srbina", čim se završila utakmica! (FOTO) (VIDEO)

I srpski klub bi zbog nove poruke protiv LGBT populacije mogao sada da bude žestoko kažnjen

Objavljeno: 08:56h

Nema nimalo popusta, niti gledanja kroz prste kod UEFA za rasističke, šovinističke, nacionalističke i bilo kakve druge parole, transparente i povike na stadionima.

To već oseća na svojoj koži Hajduk iz Splita kome je izrečena kazna iz "evropske kuće fudbala" čim je završio revanš meč protiv Levskog u Sofiji i prošao u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

foto: Fonetap

Taman što su čelnici i fudbaleri splitskog kluba počeli da se raduju zbog pobeda u obe utakmice sa Bugarima i predstojećih mečeva sa Brondbijem, stigla im je "čestitka" od UEFA.

A u njoj piše da će protiv Danaca na svom terenu igrati pred praznim tribinama i moraće da plate 50.000 evra kazne, a sve zbog povika "Ubij Srbina" koji su se čuli na prvom meču protiv Levskog.

Tako će "bili" svoj prvi meč na "Poljudu" pošto su protiv Levskog igrali na stadionu u Dugopolju, zbog održavanja festivala "Ultra" igrati samo pred novinarima i službenim licima.

Ovo bi trebalo da upozori i ljude iz Crvene zvezde koja je već bila kažnjena zatvaranjem severne tribine za revanš sa Irtišom, a posle nove parole Delija protiv LGBT populacije mogli bi na Marakani da se suoče sa sličnom kaznom.

foto: Filip Plavčić

BONUS VIDEO: Srnić posle gola, ali i dobijanja bezveznog žutog kartona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.