DA LI JE OVO DOBRA ODLUKA? Poznato je da li će Suma zaigrati protiv Olimpijakosa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ĐUKIĆ VEĆ SVE ZNA

DA LI JE OVO DOBRA ODLUKA? Poznato je da li će Suma zaigrati protiv Olimpijakosa! (FOTO) (VIDEO)

Šef struke Partizana, Miroslav Đukić blizu je odluke da mesto startera poveri Nemanji R. Miletiću, novajliji iz Vesterloa, koji je oba susreta protiv Budućnosti presedeo na klupi za rezerve

Objavljeno: 18:33h

U subotu od 19 časova počinje novu prvenstvenu trku, a na meču protiv Mačve predstaviće javnosti i dva od tri pojačanja u letnjem prelaznom roku, piše MOZZART Sport.

ĐORĐEVIĆ O ODBIJANJU DA SE IGRA ZA REPREZENTACIJU: To je sramota! Ne zaslužuju da budu pozvani! (VIDEO)

Šef struke Partizana, Miroslav Đukić blizu je odluke da mesto startera poveri Nemanji R. Miletiću, novajliji iz Vesterloa, koji je oba susreta protiv Budućnosti presedeo na klupi za rezerve. Sad je, po oceni trenera, vreme za debi, ne samo da oseti travu stadiona u Humskoj, nego i da se vidi može li na njega da se računa u osvit daleko važnijeg duela sa Olimpijakosom.

To nije sve:

SPEKTAKL U HUMSKOJ ZA SUMU: Pred Grobare izašao uz "Marš na Drinu" i odmah od njih dobio dve pesme! (FOTO) (VIDEO)

Partizan će u uvodnoj rundi novog prvenstva da „lansira“ i Sejdubu Sumu. Dugo čekano pojačanje iz Slovana, danas promovisano u velikom stilu, biće u protokolu za duel sa Mačvom. Neće biti starter, ali je Đukićeva ideja da uđe u drugom poluvremenu, oseti teren, razmrda se, predstavi navijačima i pokaže u kojoj meri na njega može da se računa protiv prvaka Grčke.

Na kraju, postavlja se pitanje... Da li je dobra odluka davati nekom ko još nije ni istrenirao sa ekipom priliku da zaigra u možda i najvažnijoj utakmici sezone?

BONUS VIDEO ESPRESO TVITER: Goran Grbović

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.