Iliev ispričao sve o borbi za transfer Sume, osim jednog detalja koji nije želeo da otkrije!
Foto: Beta/Ana Slović

Borba sa crvenom zvezdom

Iliev ispričao sve o borbi za transfer Sume, osim jednog detalja koji nije želeo da otkrije!

Sportski direktor crno-belih se prisetio nekih vremena kada je on bio klinac

Objavljeno:

Sportski direktor Partizan Ivica Iliev rekao je danas da je Sejduba Suma najskuplje pojačanje tog kluba u istoriji i istakao da su crno-beli u trci za tog igrača pobedili najvećeg rivala, Crvenu zvezdu.

SPEKTAKL U HUMSKOJ ZA SUMU: Pred Grobare izašao uz "Marš na Drinu" i odmah od njih dobio dve pesme! (VIDEO)

- Velika mi je čast da danas predstavim najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Nije na meni da pričam na finansijama, tako da ću se tu zaustaviti - rekao je Iliev na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Suma je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor, a prema navodima medija, Partizan je Slovanu iz Bratislave za njegov transfer izdvojio milion i 650.000 evra.

foto: Beta/Ana Slović

- Ovo je jedan transfer koji je trajao dugo, više od godinu i po dana od našeg prvog upoznavanja. Mnogo je peripetija bilo u svakom prelaznom roku, na kraju smo pokazali da se strpljenje isplati - rekao je Iliev.

Za angažovanje Sume bila je zainteresovana i Crvena zvezda.

- Ovaj transfer me je podsetio na neka davna vremena kada sam ja bio dete i kada su se dva velikana srpskog fudbala, Partizan i Crvena zvezda, borila oko najvećih igrača sa ovih prostora. Predsednik Slovana je izjavio da smo imali takmaca u jednom velikom klubu. Da, slažem se sa njim, u jednom velikom klubu koji veoma poštujem. Došli smo na nivo na koji odavno nismo bili, a to je da se borimo oko najboljih igrača. S ponosom konstatujem da smo u ovoj fer borbi izašli kao pobednici - rekao je Iliev.

foto: Marina Lopicic, Marina Lopičić

- Imam velika očekivanja od njega, kao i verovatno navijači... Došao je sa velikim samopouzdanjem, ali i svestan veličine Partizana - dodao je Ilev.

Suma će u novom klubu nositi dres sa brojem 20, a, kako je naveo, srećan je što je konačno potpisao za Partizan.

- Bio sam u komunikaciji sa klubom, volim Partizan, to je fantastičan klub za moju karijeru. Meni je čast što sam deo Partizana, želim da se dokažem i da napredujem, da budem još bolji i da dam sve od sebe za klub. Doneo sam odluku odavno i srećan sam što sam došao - rekao je Suma.

foto: Beta/Ana Slović

On je dodao da je to što je najskuplje pojačanje kluba predstavlja dodatnu motivaciju za njega.

- Nadam se da ću biti starter protiv Olimpijakosa, imam još pet dana da se dokažem na treninzima, krećem od danas - rekao je on.

BONUS VIDEO: Varvari izbacuju navijača sa tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.