Nije bitno na kojoj su tribini Delije, Zvezdin novajlija samo hoće da zaigra pred njima!
Foto: Beta

NESTRPLJIV

Nije bitno na kojoj su tribini Delije, Zvezdin novajlija samo hoće da zaigra pred njima!

Ovo će mu biti prvi put da igra pred Delijama tako da je veoma uzbuđen

Objavljeno: 19:55h

Branko Jovičić je debitovao u crveno-belom dresu pre nedelju dana u dalekom Kazahstanu, gde su Beograđani odigrali nerešeno 1:1.

Kao što je već poznato, jedan od protivnika igračima Zvezde osim fudbalera kazahstanske ekipe bio je i naporan put do devete najveće zemlje na planeti. Branko je igrajući za Amkar imao slična iskustva:

- Istina je, imao sam tokom karijere u Rusiji teška putovanja, ali stvarno nikada nije bilo ovako. Devet sati leta, četiri sata vremenske razlike... Međutim, mislim da smo se dobro oporavili od toga. Imali smo nakon dolaska u Beograd jedan trening oporavka, onda i slobodan dan, a sada treniramo normalno i pripremamo se za revanš koji nas čeka u četvrtak - rekao je Jovičić i dodao:

- Mislim da smo u Kazahstanu odigrali jednu dobru utakmicu, a ovde moramo odigrati još jače. Čeka nas težak meč protiv jako disciplinovane ekipe koja igra u formaciji 4-5-1 ili 3-5-2, što je tipično za ruske timove sa kojima sam se susretao ranije i sigurno da u četvrtak neće biti lako - poručuje novi veznjak Zvezde

foto: crvenazvezdafk.com

Obećao je tetovažu, Arsenal ga prozvao zbog toga! Epilog - Lakazetov lik se smeje sa njegove zadnjice! (FOTO)

Osim što je u Rusiji navikao na duga putovanja, tamo je takođe imao priliku da bude na terenu sa nekim od sadašnjih saigrača. Radi se o njegovim kolegama sa sredine, Donaldu i Kangi: - Igrali smo u Rusiji jedni protiv drugih i to nekih dve godine dok su oni bili tamo. Sada smo saigrači i mogu reći da se radi o super momcima koji su me sjajno prihvatili i odgovara mi da igram sa njima. Kanga jako dobro priča ruski jezik, tako da i na terenu odlično komuniciramo -, kaže Jovičić. Debi za naš tim je imao hiljadu kilometara daleko od Beograda, a sada sledi i onaj na najvećem stadionu u Srbiji: - Ovo će mi biti prvi put da igram na Marakani pred Delijama tako da sam veoma uzbuđen jer znam da oni pružaju veliku pomoć fudbalerima Zvezde. Zato bi ih i pozvao ovom prilikom da što više ispune stadion i da se zajedno plasiramo u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope - zaključuje crveno-beli novajlija.

Dosta je bilo crveno-belih dresova u karijeri Lazara Markovića! Sad je vreme da opet obuče crno-belo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.