HOĆE SAMO U PARTIZAN: Zna se zbog čega se odužilo sa transferom Sume u Humsku, ali Grobari ne moraju da brinu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/seydoubasoumah

Uskoro u crno-belom

HOĆE SAMO U PARTIZAN: Zna se zbog čega se odužilo sa transferom Sume u Humsku, ali Grobari ne moraju da brinu! (FOTO)

Miloš Vazura je ispričao o čemu se zapravo radi i kada očekuje da bude sve rešeno

Objavljeno:

Slovan je rekao "DA", Gvinejac je najavio dolazak u Humsku na potpisivanje ugovora, ali navijači Partizana i dalje se pitaju zašto još najskuplje pojačanje nije stiglo u klub?!

Oglasio se Sejduba Suma: Konačno je on odgovorio na pitanje da li dolazi u Partizan? (FOTO)

Na to pitanje je odgovorio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura u izjavi za klupsku televiziju, na kojoj je objasnio zašto se toliko odužilo sa dolaskom Sejdube Sume u Beograd.

foto: Dado Đilas

Reč je o sitnim detaljima koji se i dalje utanačuju u ugovoru.

- Non-stop imam komunikaciju sa predsednikom Slovana, očekujem večeras ili sutra da se završi. Radi se o par stavki ugovora. Prvenstveno, dalja prodaja, procenti, bonusi za LŠ i LE. Mislim da ćemo lako da se dogovorimo. Ono što je jako bitno - igrač želi u Partizan. Kao što sam rekao, u ovom slučaju idemo preko svojih mogućnosti. Suma je izričita želja sportskog sektora. Nadam se da će biti zadovoljni ako im ispunimo želju - rekao je Vazura.

Internacionalac iz Gvineje je najavio da već u utorak dolazi na potpisivanje ugovora, a to upravo očekuje i direktor šampiona Srbije.

- Suma se čuo sa našim sportskim direktorom i rekao mu da ako dolazi u Srbiju, dolazi samo u Partizan. Sa njim smo uslove dogovorili. Očekujem večeras da dobijemo ugovor i da to sutra završavamo.

Partizan u utorak očekuje revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti u Podgorici. U prvom susretu u Beogradu su trijumfovali 2:0.

BONUS VIDEO: Uroš Đurđević posle pobede protiv Budućnosti...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.