Dva srpska golmana pred transferima u velike evropske klubove! Jedan spada među najtalentovanije na svetu! (VIDEO)
Foto: Reuters/AP

transferi karijera

Dva srpska golmana pred transferima u velike evropske klubove! Jedan spada među najtalentovanije na svetu! (VIDEO)

Oba kluba imaju orlove na svojim grbovima

Objavljeno: 21:30h

Srbija se može podičiti svojim čuvarima mreža u mlađim kategorijama, a sada su dvojica njih pred transferima svojih dosadašnjih karijera.

Bivši golman mlade reprezentacije Srbije, Boris Radunović, mogao bi uskoro Bergamo da zameni Rimom, kako navode mediji na Apeninima.

foto: Saša Pavlić Koky

On je stigao u Atalantu 2015. godine, ali sada je za njega interesovanje pokazao Lacio, koji bi ga otkupio pa onda do zime ga poslao negde na pozajmicu gde bi redovno mogao da brani.

Prošle sezone je bio na pozajmici u Avelinu za koji je branio na 31 meču.

Sa druge strane, 17-godišnji Mile Svilar nalazi se na meti slavne Benfike koja u poslednje vreme često kupuje mlade igrače srpskog porekla ili iz naše zemlje.

Ovaj tinejdžer je rođen u Antverpenu i član je Anderlehta sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Branio je za sve mlađe selekcije Belgije, ali i njegov otac Ratko i on bi hteli da dobiju poziv iz matične Srbije što su ranije izjavljivali.

Benfika poučena dobrim iskustvima sa Edersonom i Janom Oblakom tako želi da obezbedi čuvara mreže za budućnost na kome bi kasnije mogla dobrani da zaradi, jer Svilar spada među najtalentovanije golmane sveta u svom uzrastu.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.