NEMA TU MNOGO DILEME: Ovih 11 igrača Partizana napada Budućnost pod Goricom! (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

ĐUKIĆ IMA LAK ZADATAK?

NEMA TU MNOGO DILEME: Ovih 11 igrača Partizana napada Budućnost pod Goricom! (VIDEO)

Posle prvog meča, crno-beli imaju prednost od dva gola, koja samo treba da se potvrdi na najvećem stadionu u državi našeg južnog suseda

Objavljeno:

Skoro sve je spremno za početak revanš susreta između Budućnosti i Partizana u Podgorici u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle prvog meča, crno-beli imaju prednost od dva gola, za šta su najzaslužniji Uroš Đurđević I Leonardo, koji su opet, kao i bogzna koliko puta prošle sezone bili strelci po jednog gola.

BEZ KUKANJA, MOLIM! Olimpijakos je protivnik po meri Partizana! Evo i zašto... (FOTO) (VIDEO)

Kao što je već poznato, u glavnom gradu Crne Gore neće biti organizovanih Grobara, bar na stadionu, ali, kako se može saznati po kuloarima, navijači Partizana će ipak otići tamo.

Podršku sa tribina na stranu, a taktiku u prvi plan: Miroslav Đukić će ostati dosledan i koristiće 4-2-3-1 taktiku, koja je prošle sezone pod Markom Nikolićem donela najbolje rezultate.

Poslednji trening pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za večeras (ponedeljak) na Stadionu pod Goricom, kada će biti potpuno jasno ko će biti u prvoj postavi crno-belih, a ko na klupi.

SADA JE I ZVANIČNO! Ključaće pod Goricom, za komšije neće biti spavanja! (FOTO)

Za sada, čini se da će stvari izgledati ovako:

Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Kosović - Janković, Đuričković, Leonardo - Đurđević.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.