Braća Ilić su Zvezdini spasioci! Otkriveni finansijski detalji prelaska u Siti, a šta to znači za dugove crveno-belih? (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

VEST DANA NA MARAKANI

Braća Ilić su Zvezdini spasioci! Otkriveni finansijski detalji prelaska u Siti, a šta to znači za dugove crveno-belih? (FOTO)

Večernje novosti prenose da su obojica na medicinskim pregledima u Mančester sitiju i da se očekuje da potpišu ugovor sutra ili prekosutra

Objavljeno:

Luka i Ivan Ilić su veliki talenti srpskog fudbala, možda i najveći u svojim generacijama, a svoju karijeru nastavljaju u Mančester sitiju.

Budućnost se pojačava u Zvezdi, ali to nije sve... (FOTO)

Večernje novosti prenose da su obojica na medicinskim pregledima u Mančester sitiju i da se očekuje da potpišu ugovor sutra ili prekosutra.

foto: Nebojša Mandić

Crvena zvezda će inkasirati oko 5 miliona evra za njih dvojicu, a koliko to znači za Crvenu zvezdu objasnio je Zvezdan Terzić koji je istakao da ukoliko Crvena zvezda plati glavnicu duga od 6,8 miliona u narednih godinu dana, biće joj otpisan dug od više od 13 miliona evra.

GOTOVO: Potpisao Jaka Blažič! (VIDEO)

Dakle, od prodaje braće Ilić, Luke i Ivana, Crvena zvezda će zaraditi 5 miliona i tako rešiti ogroman deo glavnice, što bi značilo da je prodaja ovih momaka fantastičan potez uprave kluba.

foto: fkcrvenazvezda.com

Mančester siti je dobio velike talente srpskog fudbala, a Crvena zvezda delimično otpisivanje ogromnog duga.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.