NE NOŽ, VEĆ SABLJA U LEĐA: Hrvat promenio nacionalni tim, zbog ovog izbora će postati državni neprijatelj broj 1! (VIDEO)
Foto: Fonet

neoprostivo

NE NOŽ, VEĆ SABLJA U LEĐA: Hrvat promenio nacionalni tim, zbog ovog izbora će postati državni neprijatelj broj 1! (VIDEO)

Šta bi bilo kada bi se neki Srbin odlučio za ovakav potez?

Objavljeno: 20:20h

Trend promene reprezentacija je u modernom fudbalu sve veći, nova vest prostrujala je ovih dana Balkanom.

OVO SU 2 GLAVNA KANDIDATA DA ZAMENE RADONJIĆA! Ne zna se ko je VEĆA AŽDAJA! (FOTO)

Jozo Šimunović defanzivac Seltika, koji je nastupio čak 48 puta za mladje reprezentativne selekcije Hrvatske odlučio je da svoju karijeru u reprezentativnom fudbalu nastavi ni manje ni više nego u selekciji Bosne i Hercegovine.

- Pozvao me je selektor BiH, Mehmed Baždarević. Nakon tog prvog poziva razgovarali smo još nekoliko puta. Nakon tih razgovora definitivno sam doneo odluku da želim igrati za Bosnu i Hercegovinu. Rođeni sam Zagrepčanin, ali su mu roditelji iz Jajca tako da imam uslove za igranje za BIH. To je cela moja priča - rekao je Šimunović koji ističe da je bio jedan od retkih koji je ostao da trenira u klubu dok su bila reprezentativna okupljanja zbog čega se osećao loše.

BILO JE KRAJNJE VREME: Poznata je sudbina Lazara Markovića i Marka Grujića u Liverpulu! (FOTO)

- Čekao sam poziv dve godine! Ali nije došao. Ne želim ispasti neskroman, ali smatram da sam taj poziv davno zaslužio. Na kraju sam seo sa svojom porodicom i doneo odluku. Dugo smo razgovarali, nisam to odlučio odjednom - istakao je mladi Jozo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.