BILO JE KRAJNJE VREME: Poznata je sudbina Lazara Markovića i Marka Grujića u Liverpulu! (FOTO)
Foto: Reuters

JEDAN PROŠAO DOBRO, drugi ne...

BILO JE KRAJNJE VREME: Poznata je sudbina Lazara Markovića i Marka Grujića u Liverpulu! (FOTO)

Srpski asovi sada znaju šta da planiraju za naredni period svoje karijere...

Objavljeno:

Sad je i definitivno: Jirgen Klop je precrtao Lazara Markovića!

Kao što je i najavljeno, srpski reprezentativac nije u ozbiljnim planovima Liveprula, što je potvrdio i spisak nemačkog trenera za pripremnu turneju u Hong Kongu. Na njemu se nalazi 25 fudbalera, ne i Marković, čime je postalo jasno da se njegova misija na Enfild roudu posle tri sezone primakla kraju.

Od zvižduka i nevernih Toma, preko velikih utakmica i pobeda, do kulta i crveno-bele večnosti! Ime Dejana Radonjića zauvek u srcima zvezdaša! (FOTO) (GIF)

Samo u prvoj godini po dolasku iz Benfike, nekadašnji krilni napadač Partizana je dobijao šansu, ali tad je trener bio Brendan Rodžers, da bi dolaskom Klopa potpuno skrajnut u drugi plan, što potvrđuju pozajmice Fenerbahčeu, Sportingu i Halu.

foto: Reuters

Ostaje da se vidi gde će Lazar Marković nastaviti karijeru (i u kojoj formi), uz napomenu da se poslednjih dana dovodio u vezu sa Interom, a da je prethodno najveće interesovanje bilo iz Votforda, na čiju klupu je seo Marko Silva, s kojim je sarađivao proletos u Halu.

OVO SU 2 GLAVNA KANDIDATA DA ZAMENE RADONJIĆA! Ne zna se ko je VEĆA AŽDAJA! (FOTO)

Što se tiče Marka Grujića, njega je Nemac poveo u Hong Kong, kao i prošle sezone, s tim što se srpska javnost nada da će ove godine ipak igrati malo važniju ulogu. Kao i da će ga povrede zaobići.

foto: Reuters

Klop je u Hong Kong poveo sledeće igrače: Minjole, Karijus, Vord, Klajn, Lovren, Gomez, Klavan, Moreno, Matip, Flanagan, Arnold, Vajnaldum, Milner, Kutinjo, Henderson, Grujić, Lalana, Stjuart, Kent, Vudburn, Salah, Origi, Solanke, Firmino i Staridž.

ĐOKIĆEVI ORLIĆI VISOKO LETE: Partizanov biser izrešetao Slovence!

U Melvudu, na oporavku od povreda, ostali su Sadio Mane, Dani Ings i Hari Vilson, dok je Emre Džan dobio nekoliko dana slobodno posle osvajanja Kupa konfederacija.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.