OSVETA ZA STOJKOVIĆA! BOMBA! Crvena zvezda dovodi bivšeg golmana Partizana?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

bomba!

OSVETA ZA STOJKOVIĆA! BOMBA! Crvena zvezda dovodi bivšeg golmana Partizana?! (FOTO)

Znate već da su crveno-beli u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka angažovali 10 pojačanja

Objavljeno: 09:57h

I proteklih godina Crvena zvezda je menjala veći broj igrača, ali ovo leto bi moglo da postane najzanimljivije u poslednjoj deceniji kada su u pitanju transferi u Ljutice Bogdana.

Šaranov je napustio Partizan, ali je ovim gestom na odlasku zaslužio večnu ljubav Grobara! (VIDEO) Znate već da su crveno-beli u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka angažovali 10 pojačanja, istovremeno ostali i bez nekolicine igrača iz prošle sezone, došlo je i do promene trenera, ali se kraj transferima ne nazire.

Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO) Juče se pojavila informacija da će mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović otići u Hetafe za 1.2 miliona evra plus 20 posto od naredne prodaje, posle čega su ekspresno počele spekulacije ko bi mogao da ga zameni.

foto: Dado Đilas

Poznato je šta koči veliki transfer! Ali zašto to?! Nova epizoda sage Suma - Partizan! (FOTO) Odmah je u prvi plan izbio Milan Borjan, reprezentativac Kanade koji ovih dana blista na Gold kupu sa ovom selekcijom, međutim, današnji ''Žurnal'' prenosi da je sada u igri i bivši golman Partizana Bojan Šaranov!

BEDAK! Sa Marakane stiže vest koja će da izdeprimira svakog navijača Crvene zvezde! (VIDEO) Pomenuti list navodi da su iz uprave Crvene zvezde kontaktirali i jednog i drugog i sada čekamo rasplet.

Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO)

(Espreso.co.rs/sportske/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.