On najbolje poznaje Albanca! Ivan Obradović pričao o treneru Olimpijakosa! (FOTO)
Foto: Reuters

otkrio njegove vrline

On najbolje poznaje Albanca! Ivan Obradović pričao o treneru Olimpijakosa! (FOTO)

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi je rođen pre 45 godina u Jugoslaviji, u Đakovici

Objavljeno:

Ivan Obradović je dete Partizana.

Još kada je 1997. godine iz rodnog Obrenovca dolazio na treninge crno-belih, bilo je jasno čiji je od glave do pete. Levi bek Anderlehta je s blagom nevericom dočekao prekjučerašnji žreb 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji je spojio Partizan i Olimpijakos.

Poznato je šta koči veliki transfer! Ali zašto to?! Nova epizoda sage Suma - Partizan! (FOTO)

- Zašto baš Olimpijakos... - otelo se Obradoviću u razgovoru za "Novosti". - Mogli smo da prođemo mnogo bolje. Ipak, trebalo bi da se pokaže maksimum već u prvoj utakmici u Beogradu.

foto: AP

Levi bek reprezentacije Srbije i šampiona Belgije otkriva detalje iz prve ruke o novom treneru Olimpijakosa, kosovaru Besniku Hasiju, s kojim je radio do pre dva meseca.

- Hasi je izuzetno posvećen svom poslu. Veliki je detaljista i forsira igru sa velikim posedom lopte. Nedavno sam gledao prijateljski meč Olimpijakos - Mehelen. Grci su slavili sa ubedljivih 6:0 i tu se video trenerski rukopis Hasija u najboljem svetlu - dodaje Obradović.

Posle ovoga, Grobarima će znatno porasti očekivanja pred meč sa Olimpijakosom! (FOTO)

Partizan nije imao sreće na žrebu, to je više nego jasno...

- Olimpijakos je svake godine učesnik Lige šampiona ili Lige Evrope. Međutim, znao je Partizan da se isprsi u ovako velikim i značajnim duelima. Setimo se svi Njukasla i Anderlehta. Iskreno, priželjkivao sam nekog lakšeg rivala. Ali, ako hoće da bude deo elite, Partizan će morati da preskoči ovako snažnog rivala. Nema druge - kaže Obradović.

Na prvoj utakmici u Beogradu 25. ili 26. jula biće i nekadašnji levi bek crno-belih.

- Volim Partizan i to ne krijem. Ne bih propustio ovako veliku utakmicu. Jedino što može da me spreči je jedan još značajniji detalj u mom životu. Supruga i ja čekamo baš tih dana prinovu u porodici - otkriva Ivan Obradović.

Još jedna zanimljivost...

RADIŠA LIKES THIS: Grobari, postoji jedan razlog zbog koga OZBILJNO treba da se radujete duelu sa Olimpijakosom! (VIDEO)

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi je rođen pre 45 godina u Jugoslaviji, u Đakovici. Svojevremeno je, 1991. godine, igrao u Dinamu iz Pančeva, a karijeru na poziciji štopera je gradio u Jugoslaviji, Nemačkoj i Belgiji. Potpuno logično, veoma dobro priča srpski jezik, pa će i to možda biti adut više za njega i Atinjane na dvomeču sa Partizanom. U Anderlehtu je znao sit da se ispriča sa partizanovcima Aleksandrom Mitrovićem i Ivanom Obradovićem.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.