Poznato je šta koči veliki transfer! Ali zašto to?! Nova epizoda sage Suma - Partizan! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

čemu?

Poznato je šta koči veliki transfer! Ali zašto to?! Nova epizoda sage Suma - Partizan! (FOTO)

Nejasno je zbog čega

Objavljeno: 21:33h

U Partizanu su pune dve godine čekali da se sklope kockice u mozaik i da Sejduba Suma postane igrač crno-belih, a sada, kada je praktično sve regulisano, moraće još da se strpe. Dan-dva, ili koji više, to u ovom trenutku niko ne može precizno da kaže.

Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO)

Da podsetimo, još u sredu se pojavila informacija da je postignut usmeni dogovor s prvim čovekom Slovana Ivanom Kmotrikom, prema kojem će Partizan dobiti Sumu za 1.100.000 evra obeštećenja i 20 odsto obeštećenja od naredne prodaje Gvinejca, a isplata pomenute sume bi se vršila na rate u naredne dve godine.

S obzirom na to da se nije radilo o direktnoj komunikaciji, ne može se reći da je pružena ruka ruci, ali je trenutak za čestitanje na dobro obavljenom poslu za oba kluba bio pravi. Ali...

Posle ovoga, Grobarima će znatno porasti očekivanja pred meč sa Olimpijakosom! (FOTO)

Sve što je posle toga trebalo da se dogodi je da predsednik Slovana Ivan Kmotrik stavi potpis na zvanični dokument, koji bi predstavljao jasan signal da Seiduba Suma može da krene put Beograda. To što je najavljeno kao formalnost najpre je trebalo da se dogodi posle kvalifikacionog meča Lige Evrope Slovana protiv Lingbija. Ali nije.

Za njega je igranje košarke najbitnije! Dokaz da Teo nije otišao u NBA zbog novca! (FOTO)

Naredni termin je bio petak tokom dana, kako bi Gvinejac već u subotu bio u glavnom gradu Srbije i odmah se priključio novim saigračima na treningu. Ni to nije ispoštovano, a kako je stigao vikend, nerealno je očekivati da bi bilo kakav rasplet mogao da se očekuje pre ponedeljka.

BOMBA! Zvezda našla zamenu za Manojlovića! I to kakvu... (VIDEO)

Nejasno je zbog čega Kmotrik koči overu već dogovorenog posla, pa ostaje otvoreno pitanje u kojoj će meri Miroslav Đukić moći da računa na njegove usluge u dvomeču protiv Olimpijakosa, u slučaju eliminacije Budućnosti. Imajući u vidu prethodna odlaganja potpisa, trenutno niko u Partizanu ne može da garantuje da će posao biti sklopljen prvog dana radne nedelje, kada bi posle svega Slovan konačno trebalo da da zeleno svetlo.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.