Ne ide Partizan na Olimpijakos?! (FOTO)
Foto: Fonet

I DALJE SE NADAJU

Ne ide Partizan na Olimpijakos?! (FOTO)

Jaka, veoma jaka izjava golmana Budućnosti pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici

Objavljeno:

Još tri dana ostalo je do odlučujućeg duela Budućnosti i Partizana, u borbi za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli su pred svojim navijačima stekli dva gola prednosti (2:0) pred revanš na stadionu Pod Goricom, ali najbolji pojedinac u ekipi Budućnosti, golman Milan Mijatović smatra da bi epilog mogao da bude drugačiji da početkom drugog poluvremena nije dosuđen penal za Partizan. - Partizan bi nam teško dao gol da nije bilo tog penala. Od vođstva oni su zaigrali bolje, stvorili još nekoliko prilika, dali drugi gol… Ipak, u revanšu igramo na svom stadionu, imaćemo podršku navijača koji nam mnogo znače. Nismo se predali, to je sigurno - izjavio je Mijatović za ''Pobjedu'', a prenosi portal CDM.

Da li ove reči Ivice Ilieva znače da je KONAČNO GOTOVO? (FOTO)

On je podsetio i na prošlogodišnji dvomeč Budućnosti i belgijskog Genka, kada su Podgoričani bili na pragu velikog iznenađenja.

foto: Fonet

- Nisam bio tu prošlog leta, ali sam pratio Budućnost, gledao utakmicu sa Genkom pod Goricom. Ekipa je odigrala jako dobro i bila blizu velikog rezultata. Ipak, falilo je sreće kada su se šutirali penali. Nadam se da tu vrstu neizvjesnoti možemo da priredimo i protiv Partizana. Igramo sa jakim protivnikom, ali shvatili smo da oni nisu bauk. Svi znamo koliko našem timu znače Radunović i Đalović, ali borićemo se do kraja. Nada ostaje - izjavio je Mijatović. Dodatni motiv za Podgoričane predstavlja i činjenica da ako savladaju Partizan mogu da se sastanu sa Olimpijakosom u trećem kolu. - Imao sam priliku da igram na stadionu Olimpijakosa sa našom reprezentacijom. Nadam se da ću imati tu šansu i u dresu Budućnosti - zaključio je Mijatović.

Katastrofa za Zvezdu! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Šetalica Grobara na meču protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs/Sportske.net/Pobjeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.