Iz Irtiša poručuju: Zvezda je bivši šampion Evrope, ali... Imamo šanse u revanšu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

JAKE I ISKRENE REČI

Iz Irtiša poručuju: Zvezda je bivši šampion Evrope, ali... Imamo šanse u revanšu! (VIDEO)

Trener kluba iz Pavlodara bio je veoma koncizan i smislen prilikom izlaganja novinarima posle poraza njegovog tima od srpskog vicešampiona

Objavljeno:

Trener Irtiša Dimitar Dimitrov rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Crvene zvezde.

- Utakmica je bila dobra, ali sam zadovoljan rezultatom protiv Crvene zvezde. Sporo smo išli u tranziciju - rekao je Dimitrov novinarima u Pavlodaru. Irtiš i Zvezda su igrali 1:1 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

GLUPOST KAKVA SE NE PRAVI NI U BETON LIGI: Zvezda bez pobede u Kazahstanu zbog penala u 93. minutu! (VIDEO)

Zvezda je vodila golom Ričmonda Boaćija iz penala u 51. minutu, a gol za kazahstanski tim postigao je Stefan Živković, takođe iz jedanaesterca, u trećem minutu nadoknade.

- Zvezda je favorit u revanšu, morate da znate koji je to klub, bivši šampion Evrope, koji igra veoma dobro - kazao je Dimitrov. On je naveo da je fudbalerima srpskog kluba kasno primljen pogodak sigurno teško pao.

GOTOVO! Poznata je sudbina Branka Lazića!

- Moji igrači su bili umorni jer smo igrali pre dva dana. Zvezdi je primljeni gol u poslednjem minutu sigurno teško pao, ali to je fudbal. Kao što znate, igramo bolje na strani, verovatno zvuči neskromno, ali mislim da imamo šansu da idemo u narednu rundu - rekao je Dimitrov. Revanš će se igrati za sedam dana u Beogradu.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.