KAD UEFA NEĆE, ONDA ĆE VUČIĆ: Državni vrh Srbije sređuje vize Zvezdinim strancima za put u Kazahstan!
Foto: Dado Đilas

biće rešeno u toku dana

KAD UEFA NEĆE, ONDA ĆE VUČIĆ: Državni vrh Srbije sređuje vize Zvezdinim strancima za put u Kazahstan!

U toku su pregovori sa predstavnicima ambasade Kazahstana u Budimpešti, jer nemaju svoju u Srbiji

Objavljeno: 12:40h

Ogroman problem koji su Kazahstanci napravili Crvenoj zvezdi oko viza za četvoricu stranaca počeo je da rešava državni vrh Srbije.

NEČUVENO! KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED PUT: Ne može da vodi strance u Kazahstan, UEFA baš briga!

Kako saznaje "Alo", predstavnici srpske vlasti su stupili u kontakt sa ambasadom Kazahstana u Budimpešti kako bi se po hitnom postupku izdale vize Boaćiju, Frimpongu, Kangi i Ruiz za ulazak u tu zemlju na prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

foto: EPA/Domenic Aquilina

Kazahstanci su napravili veliki problem crveno-belima, na koji UEFA nije preteranoi zainteresovano reagovala, a tiče se izdavanja viza četvoricit stranih fudbalera.

Oni su zahtevali da njih četvorica lično dođu u Budimpeštu u ambasadu te zemlje, jer u Srbiji je nemaju, i da podnesu zahtev za izdavanje vize, a prostupak za to traje 15 dana.

foto: Marina Lopičić

Uz to je nemoguće vize izdati ni u Pavlodaru na aerodromu, jer tamo nema carine. već je predloženo rešenje da njih četvorica odvojeno od tima preko Frankfurta otputuju u Astanu dan ranije i tamo dobiju vize na licu mesta.

Ipak, očekuje se da taj problem bude rešen u toku dana i da u sredu popodne i ova četvorica igrača budu u avionu za Pavlodar i u konkurenciji za prvi meč protiv Irtiša.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.