NE, OVO NIJE FORA IZ FILMA: Rekao je ženi da ide po cigare, pa otišao u Rusiju na tekmu i sad ne sme da joj kaže da je potrošio sve pare!
Foto: Reuters

stvarno je to uradio

NE, OVO NIJE FORA IZ FILMA: Rekao je ženi da ide po cigare, pa otišao u Rusiju na tekmu i sad ne sme da joj kaže da je potrošio sve pare!

Neverovatna priča jednog navijača meksičke reprezentacije

Objavljeno: 12:49h

Arturo Garsija, meksički fudbalski zaljubljenik iz grada Pueblo, rekao je supruzi da ide da kupi cigarete, a umesto toga otputovao je na Kup konfederacija u Rusiju da bi bodrio reprezentaciju.

- Rekao sam ženi da idem u `Okso`, što je trgovački lanac popularan kod nas u Meksiku, kako bih kupio cigarete, ali joj nisam rekao u koju prodavnicu tačno idem. Verovatno nije očekivala da ću ići u njihovu poslovnicu preko Atlantika - objasnio je Garsija novinarima.

foto: Reuters

Nakon što je obavestio porodicu da "ide po cigarete" otišao je na aerodrom, pravo na let za Nemačku. Iz Nemačke se vozio do Rusije, a sve to da bi uživo gledao utakmicu svoje reprezentacije protiv domaćina na Kupu konfederacija.

Kako navodi list "Oditi central", Garsija je pre toga otputovao u Montero, pa avionom u Volfzburg. U nemačkom gradu dočekali su ga rođaci, kod kojih se odmorio i zabavio.

foto: AP

Ali, tamo je doživio peh - igrajući fudbal sa komšijama svojih rođaka povredio je nogu, te je morao u bolnicu.

Lekari su mu savetovali da ostane i odmara se, ali se on automobilom rođaka odvezao u Rusiju, u Kazanj, na utakmicu koju je Meksiko dobio. Kasnije je u polufinalu Meksiko izgubio od Nemačke.

foto: Reuters

Garsija još nije rekao ženi da je, na put i boravak, potrošio svu ušteđevinu.

- Cena za mene nije važna. Jedino je važno da budem sa našim fudbalerima - navodi ovaj meksički zaljubljenik u fudbal i državni tim.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs / Izvor: Srna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.