HEROJSKI PODVIG SRPSKOG RUKOMETAŠA: Bez razmišljanja uleteo u kuću u kojoj je plamteo požar! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ljudina ogromnog srca

HEROJSKI PODVIG SRPSKOG RUKOMETAŠA: Bez razmišljanja uleteo u kuću u kojoj je plamteo požar! (FOTO)

Bivši reprezentativac je pokazao neviđenu hrabrost i neustrašivost da bi spasao komšijinu kuću vatre

Objavljeno:

Herojsko delo bivšeg rukometnog reprezentativca Srbije, Uroša Vilovskog!

Iskusni doskorašnji rukometaš nemačkog Bergišera pokazao je neviđenu hrabrost i ogromno srce spasivši komšijunu kuću od požara koji ju je zahvatio, pritom rizikovavši sopstveni život.

Događaj se odigrao u Melencima pre nekoliko dana, dok je domaćin kuće bio u gradu, ali je imao sreću da je 33-godišnji pivotmen koji je bio u poseti svom tastu i tašti primetio dim koji izbija iz kuće.

foto: AP

- Bio sam u Melencima, kod ženinih roditelja, kada se sve to dogodilo. Majstor koji je nešto farbao u kući koja se zapalila alarmirao je komšiluk, a zatim se povukao. Tada sam video da kulja dim iz sobe na spratu, u kojoj je bilo raznih aparata, garderobe i drugih stvari. Šta je izazvalo požar, ni danas nam nije poznato - počeo je priču za novosadski dnevnik Vilovski.

Bez obzira na opasnost i bez straha odmah je uleteo u kuću i stepenicama se popeo do sobe iz koje je izbijao plamen.

- Od gustog dima se ništa nije videlo. Nekako sam napipao vrata i ušao unutra. Istovremeno smo u svim ostalim prostorijama pozatvarali prozore da u sobu ne bi ulazio kiseonik i na taj način širio vatru. Dole smo punili kante vodom, nosili ih gore i tako gasili vatru. Trčali smo uz stepenice neumorno.

Njemu su u pomoć pritekli tast Dragan Gološin i još jedan komšija Miroslav Radovanov, ali njihove muke nisu bile gotove kada su uspeli da zagase požar, jer se buktinja ponovo bila upalila dok su se oni napolju oporavljali od dima koji su udisali.

Tako su morlai ponovo da gase vatru, ali su u međuvremenu pristigli vatrogasci koji su preuzeli kontrolu, dok su njih trojica prebačeni u Dom zdravlja na udisanje doze kiseonika.

Vilovski je otac troje male dece, od kojih jedna beba ima tek tri i po meseca.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.