Trener Budućnosti otkrio kojom taktikom će napasti Partizan u Beogradu! (FOTO)
Foto: Fonet

DA LI JE TO BAŠ PAMETNO?

Trener Budućnosti otkrio kojom taktikom će napasti Partizan u Beogradu! (FOTO)

Nije česta pojava da trener potpuno razotkrije sve karte pred ovako važan meč, ali to je uradio novi trener Budućnosti Dragan Kažić

Objavljeno:

Novi trener Budućnosti Dragan Kažić uveliko sprema taktiku za duel sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, baš kao što to na drugoj strani čini i strateg crno-belih Miroslav Đukić.

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Američki novinar žestoko uvredio Bogdanovića, ali i sve Srbe! (FOTO)

U izjavi posle tog meča, koju je prenela Pobjeda, trener Budućnosti je istakao da je u meču sa Ivanjičanima primenio taktiku koje će se držati i protiv Partizana u Humskoj.

foto: Printscreen

- Počeli smo da se uigravamo za Partizan. U meču sa Javorom pažnju smo posvetili zonskoj odbrani. Prepustili smo protivniku inicijativu i posed lopte, a mi smo svoje šanse čekali iz kontre i polukontre. Očekujem da se tako odvija prva utakmica u Beogradu, zato pokušavamo da se što bolje spremimo. Protiv Javora je sve to izgledalo dosta dobro, o čemu svedoči činjenica da protivnik ovdje na Zlatiboru nije uspio ozbiljnije da nam zaprijeti u prvom poluvremenu. Sa druge strane, mi smo imali izglednu priliku preko Raspopovića koji nije najbolje reagovao, delom zbog umora, a delom i zbog teškog, tvrdog terena. Generalno sam zadovoljan kako smo izgledali u prvom poluvremenu protiv Javora - istakao je Kažić.

BOMBA!!! Aleksandar Kolarov ima novi klub! (VIDEO)

Ostaje nam da čekamo i da vidimo kako će to sve izgledati na travnatoj površini.

BONUS VIDEO: #ESPRESO TVITER: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Pobjeda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.