Vojvodina ekspresno našla novog trenera i žestoko raspalila po starom: Bio je to kukavički potez!
Foto: Beta / Dragan Gojić

tek treba da upozna ekopu

Vojvodina ekspresno našla novog trenera i žestoko raspalila po starom: Bio je to kukavički potez!

"Lale" su pronašle zamenu posle burne noći na "Karađorđu"

Objavljeno:

Nakon šokantnog i neočekivanog odlaska Radoslava Bataka sa klupe Vojvodine, u večeri u kojoj je novosadski klub pobedio Ružomberok u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, uprava kluba je našla novog stratega.

Rukovodstvo "lala" je potvrdilo šuškanja koja su se pojavila od ranog jutra da će Nenad Vanić biti novi šef stručnog štaba.

foto: Saša Pavlić Koky

Doskorašnji trener Metalca iz Gornjeg Milanovca je bivši igrač kluba sa "Karađorđa" a tokom igračke karijere nosio je dresove još 15 timova, dok je kao trener radio u Novom Pazaru, Radničkom, Slogi iz Petrovca na Mlavi, Donjem Sremu i Bežaniji.

Podsećamo da je njegov prethodnik Batak napustio klupu samo nekoliko sati posle meča sa Slovacima zbog sukoba sa Dragoslavom Vukovićem, predsednikom Nadzornog odbora.

foto: Beta / Dragan Gojić

- Ja sam mu rekao da sam razočaran kako je priveo utakmicu kraju. Tog momenta on je ustao i rekao da tražimo novog trenera i da on odlazi. Ustao je i otišao. To je ceo razgovor koji se između nas odvijao. Radi se o čoveku koji je pokazao sujetu. Ne želim da pričam loše protiv njega, ali smatram da je ovo kukavički potez. Sa takvim ponašanjem i takvim pristupom on bi dobio otkaz, ali ja mu nisam dao otkaz jer je ustao sâm i otišao - rekao je Vuković za portal 021.rs.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.