PAKLENO LETO U ZEMUNU! Tek što su se opet ušli u Superligu, vratili su se i u surovu realnost srpskog fudbala!
Foto: Printscreen/Youtube/Sport network

ESPRESO SAZNAJE

PAKLENO LETO U ZEMUNU! Tek što su se opet ušli u Superligu, vratili su se i u surovu realnost srpskog fudbala!

Prema informacijama koje je Espreso dobio od izvora bliskih klubu, fudbaleri novog/starog člana srpske fudbalske elite ne planiraju da nastave sa radom sve dok uprava ne odluči da popravi finansijsku situaciju

Objavljeno: 11:21h

Iako je ceo fudbalski Zemun u blagoj euforiji i željnom iščekivanju početka nove Superlige, zbog povratka njihovog kluba u elitu, još jedna situacija vratila je simpatizere novog/starog superligaša u surovu realnost srpskog fudbala.

Igrači su stupili u štrajk, koji može biti obustavljen, kako Espreso saznaje, samo isplaćivanjem zaostalih zarada fudbalerima iz ove beogradske opštine.

U Vojvodini čekali najboljeg igrača na treningu, a on potpisao za drugi klub!

Oni su u nedelju, doduše, istrčali na teren, optrčali nekoliko krugova i onda odbili da sprovode taktičke zamisli trenera Milana Milanovića.

foto: Shutterstock

Prema informacijama koje je naša redakcija dobila od izvora bliskih klubu, fudbaleri koji su obezbedili plasman u elitni rang nisu dobili ni izbliza onoliko para koliko im sleduje po ugovorima, što je rezultiralo ovim velikim udarcem za ambicije Zemuna.

Ni Džordan, ni Lebron, ni Vestbruk! Bogdan Bogdanović ulazi u istoriju NBA lige! (FOTO)

Pitanje je kako će se situacija završiti, jer su zeleno-plavi već ušli u pregovore sa nekolicinom fantastičnih fudbalera, što iz Superlige, što iz Prve lige.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.