TRI PORCIJE IZ KUHINJE SAULA NIGUEZA! Predjelo, glavno jelo i dezert sjajnog Španca za finale! (VIDEO)
Foto: AP

polufinale ep

TRI PORCIJE IZ KUHINJE SAULA NIGUEZA! Predjelo, glavno jelo i dezert sjajnog Španca za finale! (VIDEO)

Posle prvog poluvremena bez pogodaka, u drugom je usledila goleada i znatno više uzbuđenja

Objavljeno:

Mlada selekcija Španije plasirala se u finale Evropskog prvenstva pošto je u drugom polufinalnom meču savladala Italiju rezultatom 3:1 (1:0). Heroj u pobedi Španije bio je trostruki strelac Saul Nigez koji je pogađao u 53, 65. i 74. minutu, dok je počasni pogodak za Italijane postigao Bernardeski u 62. minutu. Posle prvog poluvremena bez pogodaka, u drugom je usledila goleada i znatno više uzbuđenja. U 53. minutu Saul je iskoristio asistenciju Sebaljosa, koji je verovatno najprijatnije otkrivenje na turniru.

Samo pet minuta kasnije, Italijani su ostali sa igračem manje, pošto je zbog drugog žutog kartona direktno isključenje zaradio Galjardini. Ipak, i sa igračem manje, Italijani su uspeli na kratko da se vrate u meč, pošto je Bernardeski u 62. minutu pogodio za 1:1 preciznim udarcem sa 20 metara.

Međutim, Španci su predvođeni sjajnim Saulom, do 74. minuta imali već dva gola prednosti, pošto je Saul iskoristio asistencije Delofeua i Asensija. Igrač Atletika je najpre raspalio bombu sa 25 metara, a potom je uhvatio sjajno jednu povratnu i postavio nedostižnih 3:1.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.