Plavšić jeste imao kiks na promociji, ali oproštajna poruka koju je uputio učiniće svakog Deliju ponosnim na njega! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Obraćanje atomskog mrava

Plavšić jeste imao kiks na promociji, ali oproštajna poruka koju je uputio učiniće svakog Deliju ponosnim na njega! (FOTO)

Vrlo emotivno se rastao sa voljenim klubom dosadašnji mladi reprezentativac Srbije

Objavljeno: 14:19h

Dobro znaju navijači Crvene zvezde koliki je Delija Srđan Plavšić i koliko je to puta pokazao svojim gestovima, bez obzira na nespretnu izjavu prilikom predstavljanja u Sparti iz Praga.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI! Plavšić prešao u Spartu, poznata je i PRAVA CENA za koju je kupljen od Zvezde! (FOTO)

A da će crveno-bele zauvek nositi u srcu pokazao je i oproštajnom porukom koju je napisao na svom Instagramu.

Zvezdaši će progutati knedlu kad budu čuli šta je Plavšić izjavio na predstavljanju! Hteo je da kaže jedno, a ispalo je skroz pogrešno! (VIDEO)

foto: Marina Lopičić

Mladi vezista je vrlo emotivno doživeo rastanak sa voljenim klubom i navijačima, što im je jasno stavio do znanja.

- Želeo bih ovim putem da se oprostim od kluba, navijača, igrača... Da se zahvalim trenerima koji su me trenirali, i svim ljudima koji su mi pomogli da unapredim sebe kao igrača i čoveka... Želeo bih da se zahvalim najboljim navijačima na svetu, od prvog dana su me prihvatili, i bili moja podrška, nadam se da sam im vratio svojim igrama i zalaganjem na svakom treningu i utakmici.. Igračima bih poželeo da osvoje duplu krunu ove godine, i probaju da se plasiraju u Evropu, jer klubu kao što je Crvena zvezda i jeste mesto u Evropi. Želim da kažem da mi je bilo lepo dve godine u klubu, ostvario sam svoj san osvajanjem titule prošle godine, i to ću nositi sa sobom čitav život.. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u svetinju, a do tada srećno!!! Pozdrav i hvala još jednom ! Vaš Atomski mrav - napisao je Plavšić.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.