Desetogodišnja devojčica, privatni avion, katarska mafija! NOVI SKANDAL POTRESA FIFA! (FOTO)
Foto: Fonet

ALAVI ČELNICI FIFE

Desetogodišnja devojčica, privatni avion, katarska mafija! NOVI SKANDAL POTRESA FIFA! (FOTO)

Izveštaj koji dokazuje korupciju u samom vrhu Svetske kuće fudbala

Objavljeno:

Nemački mediji objavili su dokumenta koja potvrđuju korupciju prilikom izbora za domaćina Svetskog prvenstva 2022. godine.

Prema izveštaju čiji je autor bio nezavisni etički izvršitelj Majkl Garsija između ostalog se navodi da su ljudi zaduženi za organizaciju Svetskog prvenstva u Kataru desetogodišnjoj ćerki jednog čelnika FIFA uplatili 2 miliona dolara, kao i da su trojica zvaničnika FIFA leteli na zabavu u Rio de Žaneiro privatnim avionom koji pripada Fudbalskom savezu Katara, neposredno pred glasanje za domaćinstva Mundijala 2018. i 2022.

foto: Shutterstock

Garsija se povukao u decembru 2014. protestujući zbog upotrebe njegovog izveštaja u procesu nadmetanja, koji je FIFA objavila u "pravno odgovarajućoj verziji", u kojoj je na 42 strane Katar oslobođen optužbi za korupciju.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI! Plavšić prešao u Spartu, poznata je i PRAVA CENA za koju je kupljen od Zvezde! (FOTO)

Garsija je nakon objavljivanja FIFA verzije njegovog izveštaja rekao da je ona nepotpuna, a FIFA su posebno kritikovali predstavnici Engleske ističući da je on "politički motivisani pokušaj manipulacije ljudi".

Ipak, ova priča bi mogla uskoro da dobije svoj konačan epilog jer se u utorak očekuje objavljivanje kompletnog Garsijinog izveštaja na 403 strane.

DILEME VIŠE NEMA! Teodosić odgovorio na pitanje da li ostaje u CSKA, a pričao je i o Zvezdi! (VIDEO)

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.