Mirno li spavate, Ronaldo i Mesi?! Ibrahimoviću stigao poziv iz koji se ne odbija! (FOTO)
Foto: Reuters

opa!

Mirno li spavate, Ronaldo i Mesi?! Ibrahimoviću stigao poziv iz koji se ne odbija! (FOTO)

Ibrahimović je prošle sezone postigao 28 golova na 46 utakmica za Junajted, bio je prvi strelac "Crvenih đavola", ali mu je povreda upropastila debi u Engleskoj

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u Španiju jer je za njega navodno zainteresovan Atletiko Madrid.

SPUSTITE ROLETNE I LEZITE U KREVET! Nemanja Matić postao najplaćeniji Srbin ikada, Mančester opet demonstrirao ekonomsku silu! (VIDEO)

Šveđanin je slobodan igrač jer nije produžio saradnju sa Mančester Junajtedom zbog teške povrede kolena koju je zaradio u aprilu u poslednjem minutu revanš meča četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta.

VUJOŠEVIĆ: Beograd zbog Zvezde organizuje fajnal-for Evrolige!

Međutim, trener Atletika Dijego Pablo Simeone je navodno pažljivo pratio njegov oporavak i uveren je da odlično teče i da bi svojim iskustvom mogao značajno da doprinese kvalitetu tima.

Kako piše "Diario sport", Argentinac u Ibrahimoviću vidi ono što je imao njegov bivši saigrač Kristijan Vijeri, koji je igrao do 36. godine i postizao golove u Seriji A.

foto: Reuters

Osim toga, Ibrahimović bi u slučaju da pristane da dođe u Atletiko mogao da miru da se oporavi i dobro spremi za igru, jer "jorgandžije" nemaju pravo da potpisuju igrače do januara 2018. godine.

Posle Panteline izvedbe "Poslednjeg boema" posvećene Teu, ova pesma će se pevati na svakoj utakmici reprezentacije! Sa žmarcima u kičmi (VIDEO) Simeone je uveren da je Atletiko primamljivija opcija Ibrahimoviću od Los Anđeles Galaksija i MLS lige, o čijem interesovanju se takođe spekuliše proteklih nedelja.

foto: Fonet

Osim Amerikanaca, za Ibrahimovića je interesovanje iskazao i njegov bivši tim Milan, čak je o tome javno pričao i dugogodišnji vlasnik "rosonera" Silvio Berluskoni, a naravno uvek postoji opcija i odlaska u neki bogati kineski klub, mada su sada limitirani porezom do 100 odsto na strance.

POTKREPIO STREPNJE GROBARA: Leonardo je već trebalo da dođe na pripreme Partizana, ali... (FOTO) Ibrahimović je prošle sezone postigao 28 golova na 46 utakmica za Junajted, bio je prvi strelac "Crvenih đavola", ali mu je povreda upropastila debi u Engleskoj.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.