UEFA obelodanila ko sudi Zvezdi, Vojvodini i Mladosti na evropskoj premijeri ove sezone!
Foto: Reuters

Šta kažete?

UEFA obelodanila ko sudi Zvezdi, Vojvodini i Mladosti na evropskoj premijeri ove sezone!

One navijače Crvene zvezde koji neće biti u mogućnosti da dođu na stadion, obradovala je informacija da će RTS direktno prenositi ovu utakmicu, a danas je stigla još jedna bitna vest

Objavljeno:

Srpski vicešampion u novu sezonu ulazi već u četvrtak od 20 časova i 30 minuta, utakmicom protiv Florijane sa Malte na stadionu ''Rajko Mitić''. One navijače Crvene zvezde koji neće biti u mogućnosti da dođu na stadion, obradovala je informacija da će RTS direktno prenositi ovu utakmicu, a danas je stigla još jedna bitna vest. Naime, UEFA je odredila imena arbitara za ovu utakmicu i zvanično je potvrđeno da na naš najveći stadion dolazi sudijska ''četvorka'' iz Finske, na čelu sa Matijasom Gestranijusom. Ovaj arbitar ima 39 godina, internacionalac je od sezone 2010-11, a našim klubovima, ili nacionalnim timovima još uvek nije ''delio pravdu'', pa će ovo biti prilika da se upoznamo i sa njegovim sudijskim kvalitetima.

Zvezda objavila datum i vreme konstitutivne sednice Skupštine kluba!

Što se tiče Novosađana, oni u četvrtak od 20 časova dočekuju ekipu slovačkog Ružomberoka, a za glavnog sudiju na toj utakmici određen je 31-godišnji Turčin Halil Umut Meler, koji nema iskustva na evropskoj sceni u seniorskoj konkurenciji.

Njemu će u ovoj utakmici pomagati zemljaci Kerem Ersoj i Osman Gokan Bilir, a četvrti sudija biće Umit Ozturk.

Istog dana u Lučanima, Mladost će dočekati ekipu Intera iz Bakua, a pravdu u ovoj utakmici deliće 35-godišnji ruski arbitar Aleksej Matjunin.

Njegovi asistenti biće Anton Kobzev i Aleksej Lunev, a četvrti sudija na ovoj utakmici biće Evgenij Turbin.

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.