IZNENADNI PREOKRET: Delije su se već pomirile sa njegovim odlaskom, ali on bi mogao da ostane! Pod jednim uslovom!
Foto: Saša Pavlić Koky

sigurno bi to voleli navijači

IZNENADNI PREOKRET: Delije su se već pomirile sa njegovim odlaskom, ali on bi mogao da ostane! Pod jednim uslovom!

Delovao je nezadovoljno u prolećnom delu sezone i to su mnogi protumačili kao njegovu želju za odlaskom, ali na radost zvezdaša on ne bi imao ništa protiv da ostane

Objavljeno:

Vrlo dobre vesti za Delije stigle su uoči povratka ekipe s priprema sa Zlatibora.

Jedan od najtraženijih fudbalera Crvene zvezde ovog leta, mogao bi na kraju i da ostane na Marakani, makar zimskog prelaznog roka.

Iako je Mičel Donald već viđen za prodaju i od strane uprave i od strane navijača, iako oni to ne bi voleli da se dogodi, sada bi ta želja mogla i da im se ostvari.

foto: Dado Đilas

Vladan Milojević je tokom priprema spoznao kvalitete Holanđanina i svestan je da mu je takav igrač potreban u timu i to je jasno poručio upravi kluba.

Odmah je zapodenut razgovor sa Donaldom oko eventualnog ostanka bar još šest meseci i na iznenađenje svih, jer je tokom drugog dela sezone delovao prilično nezadovoljno na terenu, on je rekao da je raspoložen za pregovore o tome.

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, kako javlja "Žurnal" morali bi da se ispune njegovi određeni uslovi, a to je povećanje plate za bar 50% koja je do sada iznosila 20.000 evra mesečno.

Ukoliko rukovodstvo i menadžment pristanu da mu povećaju platu, veliki su izgledi da on i u narednom periodu nosi crveno-beli dres.

BONUS VIDEO: Miroslav Ilić grmi iz Zvezdine svlačionice

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.