Oglasili se Đukić i Iliev povodom Partizanovih loših rezultata! Pominjali su i Mesija! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

rekli svoje!

Oglasili se Đukić i Iliev povodom Partizanovih loših rezultata! Pominjali su i Mesija! (FOTO)

- Mi smo igrali ove dve utakmice bez cele ofanzivne linije, a golove smo primali u drugom poluvremenu, kada su na terenu uglavnom bili mlađi igrači

Objavljeno:

Dve provere u prvoj fazi rada, dva poraza i obe utakmice bez postignutog gola. Loša uvertira za ono što Partizan čeka već sredinom jula, kada izađe na megdan podgoričkoj Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija Lige šampiona, ali je isto tako jasno da Miroslav Đukić ima dovoljno vremena da trgne svoje izabranike, a posao će mu biti olakšan kada se ekipi u Sloveniji priključi kvartet: Leonardo, Đurđević, Kosović, Janković.

ZVANIČNO! Stefan Marković ima novi klub! (FOTO)

Ako je neko i imao dilemu oko toga koliko ova četvorica znače crno-belima utakmice na Zlatiboru i u Lučanima su ogolile istinu do kraja. Fraza da su noge olovne posle suvog dela priprema stoji, međutim, u oba duela, i protiv Zete i protiv Lučanaca, bilo je primetno da je, pored očekivaog nedostatka agresivnosti, kreativnost najveći problem Đukićevog tima.

- Ozbiljno radimo na taktici, fali uigranost, ali i dosta igrača. Sa druge strane, dajemo šansu i mladim igračima da bismo videli šta mogu da nam daju. To nazovimo šarenilo. Ono nam sigurno odmaže rezultatski, ali u Sloveniji počinju prave probe, gde neće biti mesta za “šaranje”, već moramo da oformimo ekipu sa kojom ćemo igrati protiv Budućnosti - ističe šef struke Miroslav Đukić.

Milojević rekao svoje! OVE LJUDE NEĆU DA TRPIM! (FOTO)

foto: Beta/Branislav Božić

Da bi prvi mačići trebalo da se bace u vodu kada novi trener bude imao na raspolaganju pomenutu četvoricu fudbalera, pokazuje njihov superligaški učinak iz drugog dela sezone. Naime Leonardo (12), Đurđević (15), Kosović (3) i Janković (3) su postigli 33 od 39 golova ekipe tokom proleća ili, gledano procentualno, 85 odsto pogodaka raspoređeno je na ova četiri igrača. Preostalih šest delo je Jevtovića (2), Tavambe (2), Milenkovića i Đuričkovića. Otud i ne bi trebalo da čudi što podmlađena ekipa luta u kontrolnim utakmicama bez pomoći igrača koji su proletos u svakom smislu predstavljali kičmu tima.

Kakav splet okolnosti! Nadrealno! Meč kvalifikacija za Ligu šampiona se igra u Jagodini! (FOTO)

foto: Filip Plavčić

- Mi smo igrali ove dve utakmice bez cele ofanzivne linije, a golove smo primali u drugom poluvremenu, kada su na terenu uglavnom bili mlađi igrači. Procenjivanje kvaliteta tima i igre samim tim nije realno u ovom trenutku jer bi to bilo kao kada bi se o igri Barselone govorilo u odsustvu Inijeste, Mesija, Suareza i Nejmara. Ima dovoljno vremena da se u Sloveniji slože sve kockice kada ekipa bude kompletna - jasan je sportski direktor Ivica Iliev.

SRBI, NBA I DRAFT! ISTORIJSKI PODSETNIK: Ko? Kada? Koji pik? Ko je igrao, a da nije draftovan? Ko je draftovan, a nije igrao? (FOTO)

Partizan posle dva dana boravka u Beogradu već sutra očekuje odlazak na drugi deo priprema, a baza će biti hotel “Vivat” u Moravskim Toplicama. Rivali Đukićevog tima u završnoj fazi priprema biće Kapfenberg, Kopenhagen, CSKA Moskva i Ural.

ZVANIČNO! Dok Grobari čekaju pojačanja, Partizan je prodao fudbalera! Za više od milion evra?(FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.