Održana Skupština Partizana! Vučelić najpre smenjen, a onda...
Foto: Marin Lopičić

završeno sve

Održana Skupština Partizana! Vučelić najpre smenjen, a onda...

To je odlučila nova, nova Skupština crno-belih - u ekspresnom roku, za samo 21 minut

Objavljeno:

Milorad Vučelić uspeo je da "produži" svoj mandat na mestu predsednika Partizana.

Kako je prvobitno oglasila odluka, mandat je trebalo da mu traje do oktobra 2021. godine, sada je on produžen do juna 2022. godine.

To je odlučila nova, nova Skupština crno-belih - u ekspresnom roku, za samo 21 minut - na vanrednom zasedanju u Sportskom centru „Zemunelo“, gde je od mogućih 41 delegata, za novog predsednika glasalo 39.

Vučelić je najpre, u 14.09 razrešen dosadašnje dužnosti, kao i svi predstavnici aktuelne vlasti - svi članovi Upravnog odbora, generalni direktor, predsednik Nadzornog odbora i njegovi članovi - da bi u 14.13, na predlog počasnog predsednika Ivana Ćurkovića, jednoglasno - sa svih 39 glasova „za“ izabran na novi petogodišnji mandat.

foto: Marin Lopičić

- Danas je lako, kad slavimo duplu krunu, biti na mojoj funkciji. Slaveći pobede nismo prešli meru gordosti, nego smo slavili ono što smo zaslužili viteški. Biće pred nama iskušenja i poraza, ali sam siguran da nikad nećemo biti poniženi. Niti ćemo biti ponizni. Čuvaćemo časno ime Partizana, koje traje godinama. Hvala vam na izboru. Živeo Partizan - rekao je posle dobijanja novog mandata Milorad Vučelić.

Samo četiri minuta posle razrešenja i dobijanja novog mandata, Milorad Vučelić je na funkciju potpredsednika vratio Vladimira Vuletića, a u Upravni odbor su, na predlog novog-starog predsednika, izabrani: Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Goran Škodrić i novi član Milomir Gligorijević.

foto: Dragan Kadić

Na novi petogodišnji mandat izabran je i generalni direktor Miloš Vazura:

- Kad sam ga upoznao bio je mlad i pun energije, posle dve i po godine zajedničkog rada mogu da procenim vrednost mladog čoveka i njegove sposobnosti. A Miloš je sjajan momak, radan i sposoban, na osoben način. Siguran sam da neće razočarati ni vas, ni mene razočarati. Samo će nas oduševljavati - rekao je Vučelić.

Istovremeno, izabrani su novi članovi Nadzornog odbora: Miloš Kostić, Stojanče Risteski, Miloš Marković, Mladen Nikolić i Veljko Delibašić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.