CRNO NAM SE PIŠE! Kako su to Kokezini kadrovi uništili jedinu zdravu stvar u srpskom fudbalu... (FOTO)
Foto: Dado Đilas

jedan po jedan

CRNO NAM SE PIŠE! Kako su to Kokezini kadrovi uništili jedinu zdravu stvar u srpskom fudbalu... (FOTO)

Nijedan od selektora koje je u FSS doveo aktuelni predsednik nije uspeo da ostvari zacrtan cilj

Objavljeno:

Mlađe fudbalske selekcije Srbije poslednjih godina bile su jedino zdravo tkivo unutar naše fudbalske organizacije, a nakon godinu dana vladavine predsednika Slaviše Kokeze, bolest loših rezultata je zahvatila i njega.

Uveseljavao ih je, oduševljavao na terenu, a posle novih reči Leandrea Tavambe, Grobari će morati da smišljaju još jednu pesmu! (FOTO)

Prvi čovek srpskog fudbala i njegovi saradnici, a pre svega direktor Goran Bunjevčević poverili su tri najtalentovanije mlađe ekipe dvojici početnika Milanu Obradoviću i Perici Ognjenoviću, dok je zlatna generacija iz Novog Zelanda data u ruke Nenadu Lalatoviću, a niko od njih nije uspeo da ostvari zacrtani cilj.

Ovo niko nije znao! Bobi Marjanović pričao o reprezentaciji i potpuno šokirao!

foto: Saša Pavlić Koky

Najpre je u martu nekadašnji fudbaler Partizana i trener skromnog iskustva sticanog u Sloveniji propustio da se kroz kvalifikacije domogne Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina, da bi u maju Ognjenović na završnom turniru EP za dve godine mlađe igrače ispao već posle takmičenja u grupi. I na kraju, iako je jasno rekao da selektor ne može da bude niko ko je zaposlen u klubu, Bunjevčević je ipak odlučio da najtalentovaniju generaciju fudbalera poveri Nenadu Lalatoviću.

DOGOVOR JE POSTIGNUT! Crvena zvezda je na korak od KAPITALNOG pojačanja! (FOTO)

foto: Dado Đilas

Aktuelni trener Čukaričkog je pre ovog prvenstva najavljivao velike domete sa ekipom koja je 2015. bila šampion sveta u svom uzrastu, ali poraz od Portugala i jedva izvojevan remi protiv Makedonije iz daljeg takmičenja ih je izbacio posle samo 180 minuta igre.

GROBARI U TOTALNOJ PANICI! Leonardo je novi igrač Al Aina? A šta na to kaže Vazura? (FOTO)

Gde je Džikić, tu je i VATRA! Neverica na Jadranu, totalno iznenađenje u Podgorici! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.