Otkriveno šta se zaista krije iza neoprostive uvrede Danija Alveša za navijače Juventusa! Već je na putu ka drugom klubu! (FOTO)
Foto: Reuters

neprijateljski kraj ljubavi

Otkriveno šta se zaista krije iza neoprostive uvrede Danija Alveša za navijače Juventusa! Već je na putu ka drugom klubu! (FOTO)

Brazilac je završio svoju epizodu u Torinu, a biće i kažnjen

Objavljeno: 14:03h

Ružan kraj bajke Danija Alveša u Juventusu! Brazilac je na putu ka Mančesteru, gde će ponovo sarađivati sa svojim bivšim trenerom Pepom Gvardiolom, a rastanak sa "starom damom" je neprijateljski.

Iako je tokom samo jedne sezone uspeo da osvoji simpatije navijača torinskog kluba i bio jedan od glavnih igrača u ekipi koja je igrala finale Lige šampiona i osvojila duplu krunu u Italiji, njegovi javni ispadi su bili neoprostivi.

Nakon što je pred svima rekao Paulu Dibali da mora jednog dana da ode u Barselonu kako bi napredovao u karijeri, još veći bes navijača i kluba je izazvao objavom na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Instagram

On je podelio fotografiju kopački koje je nosio u finalu Lige šampiona 2015. godine kada je baš Barselona pobedila Juventus, što je shvaćeno kao uvreda i od tog trenutka je postalo jasno da za njega više nema mesta u Torinu.

Istog trenutka kada je počeo raskol, Čelsi i Mančester Siti su pokušali da iskoriste šansu, ali su "građani" bili brži i konkretniji, te će iskusni Brazilac za platu od 5.000.000 evra preći na "Etihad".

- Život je težak za sve one koji su mekani. Vratio sam se ovde da uživam u pravoj sreći. Nisu mi potrebni novac i aplauzi, za sreću su dovoljni zdravlje, krevet, dobar dušek i mnogo entuzijazma - poručio je Alveš preko Instagrama.

Navodno, cela priča ima dublju pozadinu i tiče se toga što "bjankoneri" nisu želeli da aktiviraju klauzulu iz njegovog ugovora o produžetku saradnje na još godinu dana uz povećanje plate, što je on tražio.

Uz sve to još će biti i kažnjen zbog narušavanja ugleda kluba.

BONUS VIDEO: Tražila nokaut - dobila ga je! Brutalno patosiranje u ženskom ultimat fajtu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.